Dagen

Ätit kladdkaka hemma hos Jennifer idag mums !

Kom hem och åkte direkt på möte , blev inte så mtycket sagt enligt mig men va inte kvar till slutet eftersom jag skulle till Empis . Skjutsade ner han på stan eftersom han skulle jobba !

Sedan mötte jag upp Henke på stan , klantig som jag är ska jag hoppa över nå j*vla bollar på stan och slår i knät så det gjorde så ont som in i h*lvetet ! Så efter det åkte jag hem och grinade lite hemma hos lite , käkade några mackor medans hon och Mathilda bakade massa goosaker ! Fick äte lite negerbollar men dom va inte super goda så blev inte så mycket ! Sen åkte jag och Lina på en tripp , sedan blev det raka vägen hem och nu sitter jag här! Fast jag borde plugga matte ! Inte så lite heller , imorgon gäller de och går det inte imorgon så blir inte Magnus glad på mig må jag säga ..

Får hoppas på det bästa och att det går super bra , sista i matte nu hoppas jag ! Sen är det bara muntliga kvar bara .. Orkar inge mer skola , vill verkligen inte gå i grundskolan & verkligen inte i sandviken ! Men snart blir det ändringar på det också ! Ska blir ganska skönt men endå drygt ! Mycket hästar ...

Nej nu ska jag borsta tänderna igen och ta bort sminket och plugga .. Kommer en godnatt bild sen (; pussn


VILL HA SOMMAR OCH BRUDARNA .. OCH BOYSEN


skola jennifer hemma sedan hemligt

Hej hopp alla ! Varit och tjockat kladdkaka hos jennifer efter skolan , sen hämta vi en hjälm hemma hos Emil och där efter åkte vi till ica och köpte hår färg ! Nu är jag hemma och ska ut till hästarna en snabbis sen ska jag fixa mig lite och dra vidare !

Dages kläder är mjukisar som är louises , vitt bas linne och en rosa peak tröja !

Hörs senare ikväll när jag kommer hem , ♥kiss

skuuulan

♥Vakna lite sent .. Så får bli osminkad och mjukis kläder idag ! Ganska skönt ändå , har ju en kort dag och idrott som det sista ! Nu lär jag springa ner annars åker dom utan mig . kiss♥

godnatt boys and girls !



Går ju inte att ladda in nya bilder så tog en godnatt puss bild med camen till er !

Nu ska jag springa iväg till toan och ta bort sminket jag har sedan slänga mig i sängen med telfn ihih.. Aja imorgon är det en ganska kort dag i skolan och det är super sköt ! skoltrött.. Ska även ha idrott ute för första gången i år ! Skit roligt , gillar idrott men jag tvingar mig själv att ta med kläder .. Sedan när man är ombytt och är redo för idrotten är det skit kul ! Aja pusspåre gullet och sov sött ♥

mår toppen !

idaw om Upp med kondisen:
kul att läsa din blogg nu när du är positiv rakt igenom! ;D

Den kommentaren fick jag i mitt andra inlägg , det var jätte roligt att få en sådan kommentar för jag mår super bra just nu ! Känner inte att jag är olyckligt kär inga problem hemma inga problem i skolan inga problem i skolan ! Allt går så bra just nu ,a lltid glad och ser verkligen en ljus sommar för mig ! Dom som verkligen har fått mig att må så här bra är mina riktiga vänner ! Just nu har jag börjat inse vilka som är mina riktiga vänner vilka man kan lita på vilka man ska vara med och hur f*n man ska uppföra sig ! Så skönt att höra att någon annan märker bara på min blogg hur glad jag är ! =D

Aja nu ska jag ta mig och hämta upp Lina sedan vidare till Jennifer ! Ska nämligen byta byxor med Jennifer , ska även ta med Stoffes brallor och se om bögen har kommit hem så jag kan åka förbi och lämna tillbaka dom ! Mycket byxor som bytes här ;).. Ikväll blir det en varm dusch , får se om jag kommer hem ensam elr om jag får karln med mig hem ! kramis

Bild på när lina pussar mig (A) LOVEUUUUUUUHANUUUU

Upp med kondisen

Det där får man ta hur man vill !

Aja har övningskört lite med pappsen nyss , skit roligt ! Gick super bra idag , nu ska jag dra på mig andra kläder och ut till Strickan . Blir ett kort träningspassa på henne idag ! Sedan ska jag in och på med tajta brallorna och byta skor , sedan blir det av att springa lite !

Så skönt när man väl kommer tillbaka , man känner sig som en ny människa ! Efter allt det här ska jag nog ta mig till Jennifer en snabbis , fast hon vet inget ;) hihi .. Ska dit och hämta mina hjärtstrumpisar och lämna hennes mjukisbyxor , vill även träffa min bejbi ! Blev inte cross tittande idag heller , får väl se om det blir någonting imorgon kan alltid hoppas lite på de ! Va ett tag sedan man såg snygga cross killar åka runt ;)

Crosskillar är alltid något jag har letat efter , sjukt sexigt att åka cross ! Min next boyfriend ska vara en crossåkare (; mums ! Hahahaha , berättar nog lite för mycket nu .

Blir nog att sola en sv'äng ikvväll också !Aja ska ta mig ut nu kraaaaamis !


solen vi älskar dig !

Känns som det är sommar i sverige när man äntligen kan vakna innan klockan pågrund av solen ! Det är så jätte mysigt .

Skolan .. Idag är det matte första lektionen och då blir det plugga på som bara den kan jag lova ! Engelska dirr efter , men det är en lugn och roligt lektion .. sen är det bioooologi ! Så tråkigt så det finns inge , somnar nästan på lektionerna , men har även HK hela eftermiddagen och det är verkligen ett stort + om det är dålig mat !

Efter skolan ska jag hem ta hand om hästarna sen får jag se om jag fäljer med crossgrabbarna ut på banan eller stannar hemma och pluggar .. Fast det hinner jag nog göra på kvällen !

Jag orkade mig upp nu kl kvart i 7 och dusche ! Helt otroligt , nu måste jag bara blåsa mitt krull och platta de .. Skit jobbigt men vill man va snygg så ;) tss..

Ha det bra  ♥

blir cooooooonnes och strumpisar idag !


mig själv just nu



Så här sliten är jag just nu , och det är även min nya profilbild på facebook tills imorgon !

Jag åkte till Lina och hämtade upp henne innan vi drog vidare till Jennifer ! Tog en macka hos Jennifer sen drog vi vidare och träffade Henke och Fanny ! Blev även moppe tur till högbo och leta efter vattenpipan men den låg icke kvar ... Måste verkligen försöka plugga så j*vla mycket denna vecka vi har endast några veckor kvar orkar inte sumpa min chans att flytta ifrån sandviken ..

Har inte valt här i sandviken som tur är och jag kommer nog vad glad över det sen men kommer ändå sakna att vara i sandviken hela dagarna och bara vara med alla underbara personen .. Att inte ta studenten med mina små älsklinga svider nog mest när jag tänker på de men jag lär tänka på vad jag vill !

Mammi kom till skolan idag runt 1 och hjälpte mig att välja om mitt gymnasie val , blev inte så mycket ändringar .. Alltid ute i sista sec och ska ändra hihi .

Blev en donken tur med karln nyss nu blir det mysa ner sig i sängen till en film sedan sova . Imorgon ska jag iallafall upp tidigt eftersom jag börjar 08:00 ... Ska även gå upp kl 7 för att duscha , blåsahåret och även platta håret och sedan är det ju sminket som ska på också ! aja kommer ett inlägg senare med dagen låt !

Tack för någon liten kommentar här och där ! Alltid roligt ♥

övningsköööööööööööööört

Idag övningskörde jag med pappsen ! Gick skit bra , trodde inte jag skulle kunna växla eller något .. Men man har väl kollat på dom andra och lärt sig , sjukt roligt var det iallafall ! Åkte högbovägen upp i västanbyn och runt lite i högbo . hihi !

Aja tog Stickan ut i skogen idag hon var ganska pigg och marken va mjuk kändes som att man skulle skjunka igenom ibland , åkte på några bocksprång men annars gick det skapligt ! Bara ta upp träningen igen nu och se vart saken leder , ikväll ska Whinny få stå med back on track på benen !

Nu ska jag ta mig ut till moppen sätta mig på moppen åkte hem till Jennifer plugga och bara slappa med Jempiiie ! Alltid lika mysigt att vara med henne !



Finns nog en pöjk som känner igen denna bild också ;) pussn

morgon dag kväll

Somnade inte förens jätte sent i natt , mycket prat i denna mobil nu för tiden !

Aja hann tyvärr inte gör något inlägg i morse eftersom jag vaknade halv 8 och brörjade 08:00 .. Som vanligt drog jag upp håret i en toffs och sminkade mig ! Dagens outfit är slitna jeans vitt bas linne och en gul lång tröja med knappar i mitten har även ett svart nitarmband på mig ! Solbrillorna har varit med varenda dag i skolan nu känns det som , så dom följde även med idag också !

Fick reda på lite skit saker om min matte idag . Så nu är det bara plugga som gäller , missa jätte mycket i matten när jag låg på sjukan ! Men jag hinner helt klar ikapp hoppas ja !  När jag endå är i gång och skriver om pluggandet kan jag berätta att jag hade engelska nationella muntligt idag , och jag valde att prata om min moppe ! Mycket turer den har varit med om ! Jag gillar inte att prata engelska men just idag så är jag nöjd endå eftersom de inte är nå ig i bilden !

Nu ska jag dra på mig rid kläderna och sätta fart på mina hästar ! Efter det blir det på med träningsdressen och ut och springa ! kramis

nicole e bäst

Det jag ville ta reda på har jag gjort igenom mitt lilla spel och nu vet jag det ! Över för din del , helt klart ! Kan äntligen stiga och ta vägen åt höger .

Nu är det en ny skolvecka med mycket plugg och träning , ska även följa med grbbarna när dom kör cross ! Ska blir riktigt trevligt och även mysigt hihi ! Nu ska jag lägga mig och prata lite med po innan jag ska sova ! sussa söt mina gulle grisar ;D


friends

Älskar att känna mig glad igen ! Kände för att åka till Emi och prata ut lite om saker som har hänt och det löste sig , bra att vänta och andas igenom och tänka på vad man har att säga så det blir rätt ! I loveu emi !

Aja Jennifer jag & Karin började ute i stallet när vi kom hem sedan satt vi i köket och väntade på mammi ! Hon kom hem och hade vunnit ena klassen och 2a i andra så stort grattis ! Hon skjutsade oss till ica där vi köpte alla saker vi skulle ha inför vi mysiga kväll ihögbo ! På hem vägen plockade vi även upp Lina och Emma , åkte hem till mig för att ta moppen till högbo , dom andra frågade mor om skjuts , så hon skjutsade ner dom och jag emma och jennifer tog moppen ner !

Satte oss och försökte få igång elden men det gick inte så bra först .. Till sist fick vi igång en riktigt fin eld och korvarna va super goooda ! Hurtbullen Anna hade varit på gymmet så hon kom också och grillad efter ett tag , satt och snackade skit och hade det jätte mysigt i några timmar , drog hem vid 9 draget ! Skjutsade även hem Anna och Emma ! Får väl se om Emma lägger upp några bilder som man kan sno utav henne senare (A) hehe !

Imorgon blir det skolan , plugga , träna , rida och köra bil !=D hihi , jippe !

Aja blir in i duschen nu elr imorgon på morgonen .. hum , är så lat så jag orkar väl inte ta mig till duschen nu ! Aja ha det super kramis !


work !!

Mamma ringde nyss och hon leder i första klassen !

Sen berättar hon att jag lär ut och ta hand om alla hästar .. sucksuck !

Mitt hår är ny tvättat och plattat (Y) Känns bra att jag lär gå ut och jobba skiten ut mig och luka helvete sen och även duscha igen . Men vad gör jag inte för min mammi ! Hoppas hon kommer hem med lite pengar åt mig ..


Frukost in the Sunshine

Vill först gratta min mamma som vann igår & stort lycka till idag !♥

Sitter ute och äter furkos i solen , det är så grymt skönt att sommaren är påväg ! All snö är borta och man kan gå i låga skor utan att bli blöt ! Älskart , har även kollar på the hills , så grymt bra & det va ett bra tag sedan man såg på det !

Funderar om jag skulle dra med mig någon och kollar på grabbarnas match vid 14;00 , eftersom sist vi skulle kollar snöade de .. Sverige är bra konstigt ibland ! Men vi får se hur det blir med det , snackade nyss med Karin som är i gävle hos sin far . Hon skulle ta bussen till viken sedan hämtar jag henne och vi åker hem hit och myser sönder i solen .

 Igår åkte jag in till gävle på en liten fika med Karin , blev mycket skit snack och mys ! Loveiiit . Sedan blev det skjuts hem av mammi på kvällen och bara dra på mjukis kläderna och ta moppen till Lucas och Ture , det blev även en tripp till donken ! Vi satt väl där ett bra tag och de va mig grymt mycket folk som rullade in . Jag och ture tog oss hem sedan blev det sova !

Vaknade vid 9 och försökte verkligen somna om men gick inte så gick ut och satta mig i solen eftersom det är sådant underbart väder idag , sa även lycka till imorgon innan mammi skulle åka !

Pappa är i skåne och partar sedan idag skulle han åka till mallis för att köpa huset , jippi ! Men dom får väl inte flyga så dom får se hur det blir imorgon ! Grymt skönt att vara ensam hemma , speciellt i det fina vädret ! Skulle behöva plugga lite men mina böcker är hemma hos Jennifer så det får även bli en tripp dit och hämta mina böcker idag !

Tjejer som båkar .. Alla tjaffs som har varit just nu under en lång tid tycker jag bara att man kan lägga ner för livet blir mycket bättre och enklare om man lägger alla problem bakomsig och dom som snackar skit kan man bara ge ett extra leende till ! Förstår inte hur man åkar hålla på , jag själv kan inte vara sur på någon mer än i 1 dag sen tycker jag bara att det är så omoget att gå runt och vara sur och visa typ bah ; jag känner inte dig nu kollar jag bort elr blir tyst .. Sådant kanske man höll på med när man va 7år , men jag själv tycker att mitt privat liv är mitt , då är det upp till mig om jag vill berätta saker och ting . Så jag ljuger inte om jag säger nej utan det är för jag inte vill berätta eller något .

Imorgon natt ska min älskade vän Jennifer åka till utlandet men det blir nog inte heller så för henne ! Mycket synd för hon har längtat så mycket efter detta !

Jennifer är en av mina bästavänner , hon sviker aldrig och jag kan prata om ALLT med henne ! Hon vet precis alltid hur mitt liv ligger till , ibland så kan vi bara ignorera varandra sen andra dagen sitter vi ihop och det är ganska skönt för vi bråkar aldrig . Älskar dig gumman !

Drog mig iphone i väggen igår så den funkar men inte på topp , även att jag inte kan lägga in bilderna.. Och jag har jätte mysiga bilder på allt och alla så det är lite tråkigt , får underhålla med mina gammla bilder!

Mitt kärleks liv leker på och steeker . Skönt att vara singel men saknar ändå att ha någon här precis hela tiden ! Det stunden kommer nog tillbaka snart .. Detta är bara en tidsfråga ! Men jag gillar inte killar som försöker göra andra avundsjuk eller någon i den stilen ! Vill ha en riktig normal tofflande kille som är mysig snäll och ggoo ! Saknar förra sommaren och förra endå .. Det va dom gångerna jag har blivit kär i någon och så fort jag träffar dessa personer så vet jag att det är dom som jag alltid kommer minnas ! Men det är bara söka något annat något dom inte hade , annars går det inte då j'ämnför man bara så som det var med den andra man va kär i ! Jag älskar att vara kär , att vara glad ! Men jag hatar när man har kille så stöter andra killar på en . Dom borde respektera att man har sin kärlek och vara glad för doms skull ! Får hoppas att man träffar en riktig pudding som det kan hålla med ett tag ! En snäll mogen som bara riktat in sig på en sak !

Aja nu har jag dragit igång min blogg igen och tycker att jag fick ut ganska mycket på denna korta stund ska även dra upp den bild tänkte jag ! kram



Detta är mina ben , vi sitter ute i skolan och solar . nästa bild är det söt Mathilda på♥


Tillbaka

Nu ska vi sätta lite fart på bloggen igen ! ,

Någon som är duktig på design ? Behöver mycket hjälp ..


RSS 2.0