This is the end , now it's over forever

drar till älskling sen kungsberg imorgon sen party på fredag ! mysigt

träna !

Tänkt på det här och nu har jag gjort mitt val ! Hästarna .

Spenderat min tid idag i skolan och hemma hos karin ! Vi va till um och fixade lite innan vi tog bussen hem till Karin ! Gjorde ris och kyckling , jätte mumsigt ! Kommer nog ett klipp senare där vi steker kyckling i vårat nya porgram ! Mysigt , nu ligger jag i sängen och ska dra på mig ridkläderna och pallra mig ut och träna lite ! Ska blir grymt skönt att få tanken på lite annat , är så sjukt mycket i skolan just nu och jag måste få stänga av ett tag!

Gjorde detta lilla korta inlägget pågrund av att det inte ska bli så jätte mycket att skriva om ikväll ! kramis

Tänkte ta lite snabbt om hur min outfit såg ut idag !
Blåa jeans ; Miss sixty
Vit och blå ; Peak
Bas linne ; Gina
Skor ;




hellu bloggen !

Dom närmaste vet hur svårt jag har det just nu och det som hände i fredags gjorde inte saken bättre !

Slog en funderare på om jag skulle börja blogga lite smått igen men tänkter inte blogga som förut när precis allt som hände i mitt liv kom ut !

Vi kan börja skriva lite smått om det som hände i fredags , förfesta med bästa brudarna sen vart de in till endast alla killar i årsunda , slutade i en ambulans till sjukan .. Inte bra men de va inte utav dricka utan av att jag nyss har opererat mig som tur var ! Annars hade jag nog tyckt det var hemskt orutinerat och allmänt pinsam fylla !

På lördagen vaknade jag upp hemma men hade så ont i huvudet så jag lära masa mig ner och ta en tablett ! Va in med pappsen till gävle på dagen  och fick även nya peak mjukisbyxor ! Kvällen spenderades med Karin Anna och Lina på viking sen begav jag mig med Henke och Liam hem till Anela där Emma också var ! Och självklart valde jag 14suger som film , är så himlans kär i han som spelar ! Fy tusan , aldrig sätt en sådan snygg person , världens snällaste och sötaste ! Skulle ge allt för att endast ha en snäll kille , loveit ! Aja nog snackat om de , sedan kom pappsen och hämtade mig , vart en ganska tifig och skön kväll !

Söndagen har spenderats med Karin ! Vi har fixat naglar varit i gävle och kollat på när boysen spelat fotboll samt fikat ätit donken mm ! Köpte även chips och dip , iloveu my friend !

 

Ska förklara varför jag just la ut dom bilderna och varför jag ens har tagit korten !

Dom första korten är för att vi brudar skulle iväg på party i årsunda

Sen är det min dricka dagen efter festen..

Årekortet hitta jag i jckan men hamna i skolans papperskorg

Karins jack i knät , när hon klumpigt rammlade i torsdags efter grabbarnas träning

Vit ny tröja och min outfit den dagen

Skolmaten denna vecka sen LOV !

Karin gjorde mina naglar !

Gul ny tröja och outfitten för den kvällen

Sen en av klockorna jag fick av mammi o pappi även ett armband som er jätte utsliten ut men det är för jag har försökt skrapat så gott jag kan , men på andra sidan är det diamanter !

Sen sista bilden är på mig när jag nästan va klar för att åka till gävle !

På sista bildern ser man nästan hur naglarna vart efter Kakan hade fixat dom !

Nu ska jag krypa ner i sängen med Aron .. Nattnatii♥





turelucas och fille

tjena boysand girls,
chillar vid tv& kollat på wipeout nu väntar ballar av stål

DAGENS outfit TURE: en BLÅ pyamas 
                      FILLE:Rosa trosor och en lila mössa 
                      LUCAS:Inga kläder bara copamundial(jord?)

nickan och lina sitter topless och äter glass, lucas och fille taggar skolan imorgon och ture han längtar efter jack&jones APU imorn kl 8 på måndagsmorgonen i valbo;SSS


de va allt för i dag nu ska vi jorda vidare puss(K)


tvillingarna !

Hade inget att göra och va jätte sur så det det blev att åka hem till Mikael och Joakim !

Där va även Olov Simon och Andreas . Trevligt att dryga lite med dom där medans dom spela fifia , en som tog lite illa upp va väl okänsliga Olov .. Men till slut tog han filten och mös ner sig i soffan och tog det lugnt ! Skönt att umgås med lite boys igen , men man blir kallad för f13 så vet inte om jag tänker umgås med dom där karlarna mer !

När pappa kom och hämtade mig fick jag en ännu en blödning i halsen men som tur är slutade den med lite bakåtlutning . Jag som svimmar så fort jag ser blod la mig ner i bilen sen fick pappi köpa hem så tog jag min medecin och nu rinner det i halsen på mig .. Kan inte spåtta heller för det är äckligt och spyr nog om jag ser allt blod ! Nu ligger jag i sängen och kollar på BALLA AV STÅL , as skönt program ! Sedan blir det lite pluggande och sovande .

Är jätte hungrig .. Bara ätit en glass idag och druckit vatten till mina tabletter ! Jag vill inte de här mer , orkar inte vill gå i skolan festa med mina vänner och ha roligt ! Den tiden kommer snart igen !! Fyller år om 2 dagar och hoppas verkligen på en bra födelsedag , på onsdag kommer hela släkten så det blir 2 mysiga dagar !

uandm

Min katt låg och sov bland mina bikinisar trosor och bhar idag , låg där från jag vakna vid kl 9 på morgonen till klockan 4 på eftermiddagen. Nu kom pappa in med katten igen så la den sig ner och goosa med mig sen hoppa den in i lådan igen .. Blir att kasta alla underkläder i tvätten imorgon , jag som trodde att jag skulle få ha mina nya fina trosor men icke sa nicke ! Jag tänker inte ha ett par trosor som en katt har legat och degat på !


straffar mig själv

tänker inte äta tänker inte gå i skolan tänker inte göra något !

----lek----

Lär säga att jag är ganska duktig på att leka .. Eller spela kanske de heter ,

loooooove ?



Detta är en låt jag aldrig kommer glömma , nu när jag lyssnar på den kommer det tårar för jag tänker på hur underbar sommaren va , vi lyssnade på låten hela tiden ! Vill börja om sommaren igen , mysigaste sommaren jag har varit med om . Världens bästa pojkvän hade jag då och de hoppas jag att jag får tillbaka för det är det bästa som hade hänt mig då . Jag gav det en chans och jag är glad över att jag gjorde de för det va underbart.

Alla roliga saker vi har gjort . Saknar det enormt men det kommer nya tider tror jag .. Iallafall hoppas jag på de ! Önskar att allt dummt jag har gjort bara kunna försvinna men de kan de inte , bara gå vidare skulle inte heller funka för det sitter alltid i huvudet på någon .. Men nu vill jag ha sommar ! Så det är bara att börja med gymmet när jag har blivit frisk ska även ta upp ridningen lite smått . Kan inte engna min tid till någon kille eftersom han är i usa.. Så får bli plugg gym och ridning . Hoppas på USA resa i påsk eller i maj vet inte riktigt och då kanske man får träffa karln och det skulle vara perfekt .

Men tänker man på dom stunderna vi är för oss själva , alltså med varandra ! Så är det bra allt är som vanligt mysigt och man vill inte släppa de , så känner jag iallafall ! Men vi kanske passar bäst på sommaren (; vi låter sommaren se vart allt leder . Kommer alltid finnas kärlek här ..

blod

jag skulle ligga inne i 10 dagar men igår va jag ute med grabbarna och nu spottar jag blod .. Blir kanske sjukhuset senare om de inte slutar . As ont gör de och känner hur det rinner i halsen :( Vill inte ha ont mer , vill inte att de ska vara blod i min hals . Aja dom sista dagarna nu ska jag ta det lugnt , på tisdag fyller jag år och på onsdag kommer hela släkten . Hoppas på min USA reesa , ligga och sola och ha kul i 2 veckor .. Skulle inte sitta helt fel ! annars vill jag ha så jag kan göra mina naglar några gånger och ögonbrynen eller ett nytt guldhalsband . Är jätte nöjd med de jag fick förra gången !

Man kan inte få allt så vi får se vad det blir ! , Hoppas på ett par vita cooonnes också (;


Veckans snygging

La nyss till en ny kategori pågrund av att jag tycker att det finns mycket snygga killar !

Kan börja med den riktiga puddningen Khrille .. Rik snygg allt , känner han inte så vet inte hur personligheten är men nu är det "veckans snygging" så då har det bara med utsidan att göra ! Aldrig tyckt att han är så speciellt jätte snygg men nu när jag kikar hans blogg ibland och sådant så är han riktigt snygg . Hans fina hud (om de nu inte är phs) hans fina kläder han sätt att vara snygg på faller jag för . Och han verkar va en snäll lite gullig fillur ..


planerat kvällen

kom ner och skulle kolla om det fanns mer glass till min hals men det fanns det inte .. Pappa måsta åka och köpa mer eftersom det är det enda jag kan äta . Aja ikväll bär det av till hemmakväll för att hyra film köpa ben&jerrys och sedan blir det lägga sig i badet med tänka ljus bubbla och äta glass , ska bli skönt att få koppla av och bara ha det bra ! Efter badet så är man leen och skönt med nyrakade ben och andra ställen .. Så då blir det krypa ner under täcket och slå på en bra film ! Filmen som vi såg igår va inge bra allas .. Tyckte inte jag iallafall men ja..

Nu ska jag slå på min film som jag ska se !


uppe med tuppen

Sov ungefär 2 timmar inatt , inte en aning varför men kunde inte sova .. Och efter jag tog min medecin vid 3 så va jag jätte trött men det va något som fick mig att fnissa hela natten ! Aja som sagt står klockan på 08;00 varje morgon just nu , idag händer det ingenting tror jag får se vad alla ska göra .. Känns inte som att jag mår bra eller något får nog bli en depp dag . Önskar att man kunde ha sina mysiga stunder längre men sådant är livet !

Nu ska jag ner och ta medecin sedan slå på en film och försöka vila lite , pusssi

 

TTTTTTv

Aldrig skaffat ny tv sen sist jag fucka ur min , men nu har jag fått in en platt tv som vi hade ute i andra huset och det är så skönt ! Skulle inte klara mig utan tv nu , skulle heldre ta bort datorn och behålla tvn ! Så skönt att bara ligga i sängen och kolla på film , och att somna till film är det bästa jag vet .. Så det är perfekt , så stor HISS på tv i rummet ! Inte kännt att det har spelat någon roll , för förr så va det enda som betydde nått var att sitta vid datorn , nu ligger jag heldre med en mysig karl och kollar på film ! Själv skulle jag också kunna göra de ! Aja de va bara att jag ville hissa tv på rummet !







Kvällen






Nu ska jag spela lite GH och sedan blir det att slå på filmen Upproret , Den verkar ganska intressant och bra ! Får strax redan på de . Blir nog sällskap inatt också .. Kan iallafall hoppas (; Aja nu ska jag bädda rent och ta medecin innan jag kryper i nattlinnet (;

Blev en bild från sjukan !

POOOOOOOLO

Va inne i gävle och så fans det inte vita connes som jag ville ha .. Men fick bli ett par Ralph Lauren skor istället , ska inte användas för ens i sommar ! Kommer bli super snyggt till brännan ett pat shorts linne och keeps (;


whhiop

1. Vad heter du? - Nicole Hammarberg  Åhlander 
2. Vad kallas du? - Nickie nickan nicole
3. Vad vill du bli kallad? - Nicole
4. Födelsedatum? - 16MARS!
5. Stjärntecken? - firrba , fisken i vattnet
6. favorit musik? - blandat
7. Msn? - yes !
8. troende? haha, nja .
9. Vart bor du? - Sandviken  
10. Vad har du för mobil? - Iphone
11. Har du en egen dator? - det har jag .
12. Vilka är dina bästisar? - många
13. Har du något husdjur? - 7 häsar 1 fisk 1 katt 1 hund
14. Sommarens planer? - peaceandlove, jobb, sola , bada , vara med pojkvännen
15. Vad älskar du mest? - sånt som jag mår bra och blir glad av.
16. Intressen? - har inte så mycket intressen kvar tyvärr.
17.Favoritband/artist? - har ingen direkt
18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? - pass.
19. Namnsdag? - den tog dom bort ja.
20. Vad skulle du vilja heta? - Gabriella eller nått
21. Vad heter du på din msn just nu? - jadu inte en aning
22. Hur många olika grupper har du? - 3
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - as sexig och snygg  
24. Var skulle du bo om du fick välja? - göterborg eller usa tror jag får se om jag trivs.. 
25. Vad har du på dig? - trosor , bh
26. Har du något i håret just nu? - toffffs  
27. Vad har du gjort idag? - tagit massa medeciner och degat 
28. Hur mår du just nu?- icke så bra
29. Hur brukar du annars må? - justnu , inte något vidare!
30. Har du några syskon? - 1 bror
31. Vilket är ditt favoritgodis? - blandtaaaaat
32. Vad är det finaste som finns? - kläder.kärlek.sova.sommar.hästar.
33. Vilken är din favoritdryck? - vatten
34. Vilket är ditt favorit tv-program? - the hills, OTH
35. Vem är din förebild? - ingen?
36. Vad är bäst med dig? - att jag älskar dig
37. Hatar du någon just nu? - jopp
38. Saknar du någon just nu? - kompisarna och gamal kärlek 
39. Är du allergisk mot något? - morfin
40. Hur många bilder har du lagt ut? - vet inte riktigt!
41. Är du kär? kommer alltid vara ;)
42. Isåfall i vem? dannnnnnyboy och några
43. Vad är din civilstatus? - singel ;)
44. Är du homofob? naeej
45. Vad gjorde du igår kväll? - hm, polisen , valbo , myste med mammi o pappi 
46. Vilken är den godaste frukten? - banan, vindruvor, persika, melon fler än en.
47. Den godaste grönsaken? - alla grönsaker äger
48. Och bästa bäret? - hm... smultron
49. Är du underviktig - nej verkligne inte
50. Hur lång är du? - 174, eller något liknande
51. Vad är du bra på? - inte speciellt bra på något, lite bra på mycket 
52. Något du tycker är kul? .vara med vänner. träffa folk. handla. ha pengar.resa . vara med dani 
53. Har du varit ute idag? - nepp
54. Vem ringde du senast? - mammi
55. Vad var du senast arg på? - pappo
56. Hur många hus har du bott i? - 1hus, 
57. Bäddar du sängen? - ja
58. Snarkar du? - gjorde men gör de inte nu
59. vem sov du senast hos? - Anders
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? - har en bärboAr!
61. Vad lyssnar du på just nu? -
62. Vill du tatuera dig? - Jaa, försöker få pappa att gå med på det bara 
63. Vilka sidor/program - fejjan typ
64. Laddar du olagligt ner musik? - inte ofta!
65. Vad stör du dig på? - oärlighet och svek typ ,
66. Vad är kärlek för dig? - När man inte kan sluta tänka på en person kanske. när man söker närhet 
67. Brukar du lyssna på hög musik? - kan inte lyssna på låg, tråkiii
68. Vad gör du om dagarna? - för det mesta, skolan, är med vänner
69. Tycker du om popcorn? - helst med smörsmak!
70. Vad är din favoriträtt? - allt med pasta!
71. Har du skärt dig nån gång? - inte med flit ..
72. Är du död? - kanske har varit
73. Är du osynlig? - nejdå
74. Har du fräknar? - lite
75. Har du posters på dina väggar? - neejdå
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? -vet inte nu.. typ slöjd  
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? - typ soooooooo
78. Favorit loka? - kaktuuuuuuus
79. Älskar du din dator? - nej :(
80. Är din dator bög? - kanske lite faktiskt!
81. Vilken är din favoritbok? - har rätt många, alla deckare!
82. gillar du bubblor? nja
83. Bada eller sola? - sola & bada
84. Åska eller sol? - sol !
85. Vinter eller sommar? - sommar !
86. Knarkar du? - nej
87. Röker du? - inte nu mer
88. Super du? - ibland
89. Äter du? - jadå!
90. Snusar du? - Neej
91. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - olika varje dag haha!
92. Har du bakat en pizza någon gång? - mmm
93. Gillar du anonyma bevakare? - nej inte jättemycket !
94. Vågar du rapa högt inför andra? -haha nja 
95. Vad skall du göra sen? - gäääääääävle
96. Vad ska du göra imorgon? - plugga och planera lite 
97. Privat fest eller festa med folk på stan? - privat.
98. kramade du senast? - mormor
99. Hur ofta sitter du vid datorn? -inte så ofta längre
100. Har du kysst nån den senaste veckan? -  yes 
101. Öl eller vin? - öl & vin
102. beroende av något? - av dig 
103. Vem står dig närmast? - mamma pappa daniel och alla mina vänner och MORMOR 
104. Vad klarar du dig inte utan? - sängen och dom närmsta
105. Behöver du mer kärlek? - mycket mer...
106. Är du natt eller dagmänniska? - både
107. vem skrev du senast med på msn? - veeet inte jag
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - gjort så det var du och jag  
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - bakåt
110. När ska du flytta hemifrån? - efter sommaren 
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - jodå
112. Vill du ha barn någon gång? - ja
113. hur stor säng har du? - liten här
114. Vill du ha längre/kortare hår? - längre
115. Gillar du Schlager? - haha nja..
116. Har du en dålig hårdag idag? - ja lite, ska duscha nu.kanske blire bättre
117. Favoritfärg? - svart vitt rött lila massor
118. Dagens händelse? - kommer nog ske ikväll!
119. Vad är klockan nu då? - 11;08


Ni som inte vet så mycket om mig !

mys

Jag vill hitta en jätte gullig kille som bryr sig om den han älskar och står för att han älskar henne ! Han ska vara den som vill vara med en ska ha mysigt roligt allt i ett inte den som lämnar den hemma om han ska vara med sina polare , aldrig haft allt som ajg vill men denna gång ska jag hitta den snälla killen ! Som ger tid lite extra till den han älskar även fast han har mkt , då gör han klart de först eller slänger iväg ett gulligt sms , blir tokig på att vara ensam , vill inte vakna själv i sängen mer ! Förr var jag van vid att tänka får man alsrig gå upp själv eller? men jag vela fortfarande att han skulle ligga där jag kände mig så trygg .

Jag tänker inte leta jag tänker inte vänta , för leter jag efter någon kommer jag aldrig finna den rätta , och väntar jag kommer det inte leda till något gott . Till sommaren ska jag bara ha kul ta det lugnt med mina kompisar , inge drickade tills sommaren och verkligen inge mer rökade usch .. fina flickor röker inte ! Vet själv att jag gjorde  de en tid och man ångrar bara att man har börjat så lika bra att sluta på en gång innan men inte kan eller man kan om man vill men oftast så vill man inte ! Men nu har jag tagit tag i de där.

Har ganska tur ändå sluta förra veckan och inte rökt sen dess och nu har jag opererat mig och får inte röka på minst 10 dagar och då borde jag kunna skita i allt helt ! Kommer bli skönt , ska spara pengar tills vi drar till usa och steeker !

Jag kan inte neka till att jag inte är kär mer , men det kommer jag alltid att vara ! Varit kär 2 gånger och känns som jag aldrig glömmer dom stunderna men dom första stunderna börjar gå ur minnet men de kanske börjar lägga sig lite extra just nu . Förr kunna jag inte ta en kille som tjatade som va dryg och bara vill vara med en .. Men just nu är jag inte trygg jag behöver din närhet . Den kommer jag inte få så jag söker den hos mina vänner och där finns det alltid närhet .

Jag tycker om att vara i ett förhållande så fort inget annat händer, gjort mycket tabbar i mina förhållande men just nu känns det som att jag skulle kunna ha ett som rullade på , den var ungefär ett år sedan jag började dra mig in i ett förhållande , men jag tyckte inte de va något bra förhållande sen tog de slut men ändå lära jag åka dit på natten .. Då började inse att jag kanske älskade den där personen och det gjorde jag , haft en ganska skön och underbar sommar som ingen kan ta i från mig . Det kanske va meningen att slösa en sommar på en kille men ska det vara ett förhållande med någon nu ska jag dock ha koll på mina fula dumheter.. Men blir ändå inget förhållande på ett bra tag så bara att ragga ¨på. Men har ändå någon liten känsla kvar för mitt ex så inte så smart om jag skulle börja ragga på någon annan så kommer dom upp igen .. Så som det varit sist.

Jag vet att det finns ett slut på det här , det måste det gör det finns nästan alltid ett slut , men känns inte som jag vill slå ihop bocken när vi har haft det så underbart men du har gåått din väg och då är det kanske lika bra att slå igen den där bocken och att man har planerat sitt slut och står fast vid de ! Finns så mycket roligt vi har gjort så jag inte ens kan räka upp de , jag kan räka dom dåliga stunderna men dom är det bara att glömma .

Försöker att ta en dag i taget för nu ska det blir riktigt roligt att vara med vännerna igen , att inte känna sig nere jag gör mina val och dom är ingen med och bestämmer ! Igår när jag såg dig i ögonen så pirrade de till , gamal kärlek hoppade upp framför mina ögon . En stund som jag kommer kunna va glad för länge .

Slut prat om kärlek , ingen ska ta illa eller bra upp av de här för de här skriver jag endast för mig själv och inte för någon annan!


mötte stora kärleken..

Det pirrar i hela min kropp . saknar känslan och den är tillbaka men dig vet jag att jag aldrig mer kommer få.

..

varför kan vi inte känna lika varför kan inte du älska mig ?

2010

Hoppas på en underbar sommar med någon underbar kille , kanske samma eller någon annan ! Vill vara lyckligare än förra sommaren men det får vi se hur det ska gå till!


Nyss komit hem från operationen och har rejält ont just nu ! Försöker dricka och äta så mycker jag kan . Men det går inte alltid . Är glad att jag klarade det så bra dom sa att jag skulle drömma något bra när dom sövde ner mig så vaknar jag men tårarna i ögonen och säger att jag älskar dig .


❤ Daniel

     

Operation !

Kommer nog gå jätte bra :)
Inte så spänd nå mer hoppas sötisen tittar in bara !


Dagen har varit seg i skolan varit i gävle och fixat "flygplan" i handen , efter de var det körskolan i 3 timmar .. Jätte jobbigt ! Åkte direkt för att kolla när grabbarna lirade bandy , kom just hem ska duscha sedan blir det film hoppas på sällskap ! Nej nu ska jag inte sitta mer vid dator suttit endast en kvart idag och inte haft telfn på ! Jätte skönt nästa vecka slutar jag med datorn helt . Man lever endast en gång och då ska man inte slösa sin tid till datorn . Ge den tiden till dom man älskar istället ! Även bestämmt mig att jag inte ska festa så lägen snön är kvar, tycker jag är duktig med de där även rökningen no more ! Bara dumt att hålla på , inte svurit idag heller (bara när jag blev sur) men inge mer (: känns som att börja om från början ! Helt underbart , inge behov av något eller någon ! nej nu ska jag in i duschen så vi får se någon film senare ! pusssss


everybody makes mistakes

everybody has thoes days

OUTFIT;

Drog på mig skönja jeans och några slitna tröjor !




Linne från ; Gina
Tjocktröja från ; Mormor
Jeans från ; Vila i åre
Runnel från; Åre !



allt tar tid , ge mig den här tiden så ska du se


Är inne i en till deppperiod detta är 3 gången i mitt liv och det är dom värsta dagarna i hela mitt liv , jag står inte ut och jag trycker bara undan personerna jag tycker om när jag mår så här dåligt..


:(


FISK ;dagens/veckans/månadens/relationer

Ditt horoskop för 8/3

08. mars 2010

Det finns många möjligheter och öppningar för dig att undersöka, och det gäller för dig att kunna hålla tungan rätt i mun. Din yrkesroll påverkas genom ditt deltagande i olika grupper.

Allt talar till din fördel just nu, och särskilt partn

Ditt horoskop för vecka 10

08. mars 2010

Allt talar till din fördel just nu, och särskilt partnerskap har utmärkta förutsättningar att fungera som smort. Nära och kära kan lätt känna sig lite vilse i tillvaron, men de är å andra sidan bara alltför glada om du tar befälet. Många av de människor som förut kunde styra och ställa är också de beredda att lita på din bedömningsförmåga. Med andra ord är det du som sköter hela ruljangsen, och du gör det bra. I arbetslivet kan erbjudanden komma din väg som lovar ekonomiska fördelar i förbindelse med ett projekt som är lika underhållande som det är kreativitet. Men se upp med impulsköp... Vårdslöshet nu kan få oanade konsekvenser längre fram.

Ditt horoskop för mars

08. mars 2010

Månaden börjar med att solen är i konjunktion med fiskarnas planet - jupiter - medan tre andra planeter befinner sig i ditt tecken; merkurius, venus och uranus. Detta kan inte annat än antyda att det pågår en otrolig mängd saker i ditt liv just nu, och att bollen till stora delar ligger hos dig. Människor söker sig till dig, inte tvärtom. Många nya möjligheter till expansion ligger framför dig, vilket gör detta till ett år av spännande förändringar, och kanske radikala nya sätt för dig att förtjäna ditt uppehälle. Detta är också en utmärkt tid för partnerskap, inte minst eftersom du inte alls behöver tänka på att hålla låg profil eller på att anpassa dig till andra människor. Nu kommer partners till dig och det är du som bestämmer var skåpet skall stå. Som fisk ligger det ändå nära till hands för dig att vara resonlig och förstående, och du är beredd att sträcka dig långt för att hjälpa människor vars sinnesstämning är bräckligare än din egen. Nymånen i fiskarna den 15:e mars är mycket betydelsefull för dig, eftersom det är nu som du kan så frön i form av planer om framtida förändringar som du gärna vill se. 2010 är ett förändringarnas år, som handlar om friheten att följa dina drömmar vart de än bär, utan att bry dig närmare om störningar från partners eller auktoriteter. Även om andra människor protesterar mot dina planer så är det ändå, när det kommer till kritan, du som sitter med de vinnande korten på hand. Helgen runt den 20:e riskerar du att hamna i skottlinjen, så var beredd på att behöva ducka.

Parförhållandehoroskop

En tolkning som ger klara och koncisa råd om hur man undviker fallgropar kärlek. Läs mer om hur du kan öka din tillfredsställelse i intima relationer. Nu och i framtiden. Baserat på en analys av Adrian Ross Duncan, astrolog känd från "The 6th Sense".




Jag är fisk och denna månaden har precis börjat vet att kärleken inte kommer vara så bra denna månad eller några fram men just nu vill jag ha mina vänner närmast hjärtat ♥


HHHHHHOME

Hemma från skolan ..

Haft en super bra dag i skolan ändå . Alla lärare har panik med alla prov och datorerna är sönder så nu har vi flyttat fram vissa prov , jätte skön eftersom jag ska operera mig på onsdag och det tar sin tid att bli bra i halsen !

Efter skolan följde jag med Hanna hem till henne för att hämta pengar , vi skulle nämligen ner på stan och fika med girlsen ! Vi tog bussen ner på stan igen och träffade alla där , fikade och hade en kort trevlig pratstund !

Efter vi hade fikat kom pappa för vi skulle till körskolan , gjorde något syntest ! Gick super bra , kändes som att man kolla i kors när han bytte från vänster till höger ! Imorgon är det teori i typ 3-4 timmar .. Verkligen jobbigt , jag som har svårt att sitta stilla ;)

Ikväll får jag se vad som händer tänkte plugga lite men har inte så jätte mycket att plugga på ! Mys stund med mamma när hon kommer hem från gävle men hon kommer inte förens sent ikväll !

Snart fyller jag 16år .. Känns ganska sjukt att det va ett år sedan jag fyllde 15 !

OUTFIT;

Skolans kläder för dagen !
Efter skolan blir det körskolan , nä nu ska jag åka ha det bra






Baslinne från ; bikbok
Skjorta från ; MQ
Tajts ; Vila (dragkedigor på sidan)



228 läsare på 1 dag ..

Eftersom jag bloggar 1 gång i vecka så får jag inte så många läsare men ändå den dagen jag bloggar har jag mellan 150-250 läsare =) , Man kanske ska börja blogga lite oftare och se hur intresant de är !

Aja nu ska jag sova ! Följer boyfriendsens råd , lägga mig 11 och gå upp 7 i några veckor sen är det som en rutin ! Skulle vara grymt skönt . Så där ja , klarat mig en hel kväll utan att svär röka eller göra något dåligt ! Kommer gå toppen de här . Älskar verkligen att jag ger mig in på något jag verkligen vill , jag gör det för mig själv , för jag ska kunna må bra , för att den som älskar mig ska trivas med mig ! Är så glad på mig själv , känns även som jag kommer kunna jobba som bara den imorgon i skolan . Sjukt taggad på skolan att få jobba och göra något vettigt på dagarna . Nej nu börjar klockan bli halv 12 jag skulle sova 11 .. natti ♥

festandet ledde inte till något bra ...

Igår var vi ett stort gäng på fest i skutskär , det va jätte mycket folk och mycket dricka så polisen körde ut alla vid 01:00 , jag hade tur som har en snäll kompis som tog med mig hem ! En kille blev knivhuggen så polisen fick ryka in , en annan kille som heter Johan eriksson frös ihjäl under natten , VILA I FRID JOHAN !

Så hemskt , han frös ihjäl 50m från sitt hus


Uppdaterar för mycket idag ..

Aja blev inge pluggande eftersom mina papper icke va home ! Ganska surt , när jag för en gångs skull ville plugga ! Aja får bli imorgon och på tisdag , på onsdag är det operation och hoppas jag hinner få en lycka till puss av drömprinsen innan annars blir jag besviken !

Varit med pappi in till valbo en snabbis idag , vi sprang in på en fika och in på MQ en snabbis !

Hittade en jeans skjorta för 399:- kr



Inte alls dyr jätte skön , prövade inte den inne där men drog på mig den direkt när jag kom hem !

plugga / sova

Sov som sagt hemma hos Anders med Daniel , är jätte trött nu men jag måste håller ögonen öppna ! Nu blir det plugga och vänta på att karln ringer så vi kan fixa allt . Aja efter det blir det sova och imorgon är det skolan ! PLUGGA PÅ SOM BARA DEN .. ♥ natti

I love you more than anything else, you're the only one for me ! No one can take your place in my heart

plugga / sova

Sov som sagt hemma hos Anders med Daniel , är jätte trött nu men jag måste håller ögonen öppna ! Nu blir det plugga och vänta på att karln ringer så vi kan fixa allt . Aja efter det blir det sova och imorgon är det skolan ! PLUGGA PÅ SOM BARA DEN .. ♥ natti

I love you more than anything else, you're the only one for me ! No one can take your place in my heart

just nu .

Jag säger att jag ska förändra saker i mitt liv men inget bli gjort .. Och då finns det bara en sak som kan ändra på de , och de är viljan !

Jag vet precis vad jag vill med mitt liv, mina mål för detta år att ;

aldrig röka
plugga minst 4 dagar i veckan
sluta svära
inte dricka så de spårar
vara glad
gymma 4-5 dagar i veckan


Och vissa av målen är för att jag vill göra en förändrig så jag kan få killen jag alldtid kommer önska mig och som jag alltid kommer ha i hjärtat ! Vissa mål är för att jag ska må bra och för att göra livet mycker enklare . Och vissa av målen är för mamma och pappa .

Jag kommer lyckas ! Nu vill jag verkligen de här och jag vet att jag kommer lyckas , när jag har visat att jag kan vissa av målen kommer drömmen falla tillbaka ! när jag funnit vissa av målen kommer jag känner mitt lätt och ingen sorg , dom andra målen kommer göra min mamma och pappa glad , dom älskar mig vad jag än gör men man kan alltid göra saken bättre.

Jag vet även att du älskar mig Daniel och att jag inte beter mig som din dröm tjej men du ska veta att jag är din tjej föralltid och jag ska göra det bästa jag kan ! Det kommer en tid där vi kommer ha det som underbarast vi måste bara ge allt tid och jag måste få bevisa mina goda sider igen .. I love u , jag kommer klara de här lita på mig . ♥

...

Tårarna rinner , jag älskar dig ! men jag är inte värd de här . Det är endast jag som har gjort fel på hela tiden vi har träffats det är alltid jag som säger eller gör något fel , jag orkar inge mer orkar inte ha tankarna åt ditt håll men ändå gör jag fel , skulle kunna göra vad som helst för att få allt dumma saker ogjort , men det går tyvärr inte ! Det enda jag kan göra är att be om ursäkt och det får jag göra pecis hela tiden ! Låter som vi inte passar allt men det värsta är att när vi är med varandra är det som att vi är gjorda för varandra vi är bästavänner och kan prata med varandra .. Vill börja om tiden och ta bort allt dåligt jag har sagt gjort eller tyckt ! Vill vara inne i de där underbara vi hade , för bara någon vecka sen trodde jag att jag hade glömt dig men det går inte när vi ses så här snart åker du och de finns inget jag kan göra mer än att berätta att jag kommer sakna dig mer än allt annat . Men kommer ändå och hälsar på dig puppen .. annars kommer jag dö ! utan dig i 2 ½ månad ... att inte ens få se dig , nej uscha hemska tankar , jag ville endast skriva av mig lite eftersom det är tungt inne i hjärtat just nu!

Jag är glad att jag träffa dig och jag har haft jätte roligt med dig ! pusssssssss :)


































nu är det helt över :) och jag känner mig inte ens ledsen ? aja hoppas du får det bra gubben =)

destomer

ju mer hejdå ju mer försvinner kännslan ..


RSS 2.0