YEEEEEEEEEEEEHA

Kan bara skratta åt dig just nu (; ..

Aja går dagen va jätte mysig .Vakna hos sötis vid halv 5 på morgonen. Sedan bräda i kungsberg med flickorna sedan vidare och bastade , vi gick hem till anna kollade på film där sen stack jag och sov hos sötisen ! På förmiddagen käkade jag lunch hos Jennifer sedan gick vi till gymmet .. Nu ligger jag här i sängen ensam och fryser . Du borde vara här just nu♥ . Nu ska jag hoppa in i duschen med glädje . Vet inte vad som har gjort mig så glad men det får mig att lee !

http://www.youtube.com/watch?v=oFiiIGHJHOM

KUNGSBEEEEEEERG !

Gick skit bra att åka bräda.. Stolt över mig själv , så imorgon blir det kungsberg med hela tjejbunten som kan åka !


Jätte taggad på fest ikväll men ska vara med sötisen en stund sen tror jag nog hem till Lina för Jennifer skulle tydligen dit=) . Nu ska jag ut och rida sedan åka och kolla på innebandy träning . Efter de drar vi hem till han och myser ! Skönt , blir inte festa på några helger nu . Träning och tävling nu ihelgen nästa helg är det operation och helgen efter de kanske de blir något mys i gävle med Karin (; Fårlaaaa se ! Nu måste jag ut till hästarna / n , ♥Kiss

BLOND / SVART ?



PLUUUUGGAR

Borde plugga mer än jag gör .. Ligger i min mjukisdress med boken framför datorn men går inte så bra .. Orkar verkligen inte plugga men ska försöka !
 


TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Låg uppe och kolla på one tree hill och skrev med sötnosen så va vaken för länge igår .. Men nu är jag uppe , har dragit på mig mjuiks byxor och bad hair day mössan . Skönt att går lite slappt . Idag kanske jag ska göra mer blonda slingor eller svart ? vad tycker ni ?

Sedan måste jag träna och kl 7 kommer det gäster för oliver fyller år , seda ska jag plugga hela natten lång !! Har prov på fr3edag och kan inte plugga alls på torsdag eftersom jag har träning inne i gävle då . Aja nu ska jag tikll skolan hörs sen / N ,  ♥KISSSSSS





veckan en tjej inte vill ha !

Fick denna vecka och jag vill verkligen inte ha den här skiten mer .. Måste börja käka mina p-piller igen om jag ska slippa de här ..!

Vill ha tillbaka kameran..

Kanske därför jag inte ska ha sånna saker med mig över allt .. Slarvar allt bort mina saker !
Letat igenom hela huset och den ska vara här hemma någonstans .. Lägger alltid saker åt sida lika med pengar glömma undan massa saker sen hittar jag de något år efter.. Känns inte bra ! Ska försöka lite mer seda käka och RÅPLUGGA !. Man har ju blivit pluggis ju .. Får se hur det blir med att plugga jag SKA hitta min kamera först !

Aja min kära bror fyller år idag och jag hade sov morgon det första han gör är att kasta katten på mig när jag ligger och sova .., Åhh blev så irriterad så jag till och med lära börja grina för han skulle gå ut ur mitt rum ! Sedan blev det skola vid 10 kom 20 min försent.. Inte bra måste börja sköta tiderna nu , efter skolan gick jag och lina till KB sedan vandra vi vidare till henne , mötte 'Sebban en snabbis och han skjutsade mig till Patrick hann bara va med patrick ett tag sen kom papppi och hämtade mig nu är jag hemma och ska kääka ! Kommer väl ett inlägg senare . / n , ♥kiss

Nichooole

Godnatt bloggen ! Imorgon fyller min älskade bror 17 år !
Grattis♥ Kommer lite roliga bilder på han sedan ;) imorgon ska jag upp och gratta han sen sova vidare eftersom vi har sov morgon jipppie !


grrrrrrr

 -----  idag, 23:21
hej:> fan va fin du va:) & sexig;p Lust
att visa mer utav dig i cam eller
bilder;)? typ mer utav kroppen;)(A)
ingen cam själv, men men du var lätt
finast iaf;) Pusss


Jadu när jag får privat meddelande på bilddagboken blir jag nästa rädd .. Inte den fulaste killen som skrev så där men ändå , vem skriver till någon och frågar om den kan visa mer i cam . Aja nu vet du att jag inte har cam eller skulle ha visat något för sådan person är jag inte .Aja du va mig en söt grabb iaaaaallafall, men ett tips skriv inte så där till någon mer tjej för då blir det samma som för dig den här gången . (inget svar)

PPPPPPH

Jackiie vinner ju hela PH så nu vet man att Stefan åker och det fick bara inte hända !

så skönt !

Andreas är tillbaka nu när Catja är uteeeee !

PAAAAAAAARAD_ISSSSE

Nu är det snyggingarna på tv. Mamma tyckte Cimons ögon såg ut som Daniel .. Kanske stämmer drunkar ju i bådas så (; grr !


What goes around comes around,



Det där E;t har gjort mitt liv mycket lättare . När jag började träffa Emil var jag mycket med Mathilda och då fick jag låna hennes navelsmycke och det var ett E på de så jag va så klart jätte glad över de och ville aldrig ta av mig de , kärast som aldrig förr va jag också . Aja jag bärde Louise i mitt rum och hon fastna i mitt navelsmycke och E:t ramla av.. Efter de har det legat i den där asken , det är mer än 2 år sedan . När jag var ledsen tog jag alltid fram den där och kollade på navelsmycket och lät tårarna rinnan ner i asken med navelsmycket . Trodde de skulle ge mig kraft så allt kunna lösa sig . Saknar min sommar 08 även fast jag var 14 år och förr för Emil för att han va så gammal men sedan insåg att han hade något som till hörde mig !

Aja liten historia i det där också . Gav tillbaka det till Mathilda idag , kändes faktiskit tungt att lämna ifrån sig de ! Men en sak har jag lärt mig , man ska inte spara minnerna för man blir bara ledsen över de ! Jag och Daniel har nästan gjort allt tillsammans och det tänker jag på ganska ofta men så är det i början och vet att du kan sakna mig också men eftersom det blev såhär så kanske vi inte är något för varandra.


Jag vet att jag sagt till mig själv att inte skrvia om oss mer så får lov att skriva om mig själv . Nu är det en månad sen det tog slut och på ett sätt är jag glad att det tog slut och på det andra är jag så ledsen så jag inte klarar de . Men kommit på att det är inte jag som förlorar på det här , jag blir bara starkare ! Sagta går tiden framåt , just nu vill jag vara i ett förhållande mitt i förhållandet då det är som bäst. Skulle ha så roligt =) Den tiden jag har haft med dom 2 jag har varit kär i har varit helt underbar
.

Tävling ,

Fick nyss reda på att jag ska tävla på söndag , ska blir skit roligt ! Inne på GRS , nya hemma klubben (; Skönt som bara den . Blir nog i gävle hela helgen värkar det som först ska jag nog vara med Anna från fredag till lördag sedan på söndag är jag på tävling ! Älskar 'Gävle , hoppas på att flytta .. :)


OOOOOOOOOUTFIT !






T-shirt ; från MQ , levis
Tajts ; Gina
Linne ; Gina 

/ N ♥,pyss

SOOOLNINGEN !

 
Det är  verkligen inte bra att sola ,jag har solat litw ibland i nått år och jag bränner mig ofta i solariet,. Jag ska göra som min vän Karin , börja använda brun utan sol istället för att riskera hudcanser .Inte så fräscht att ligga i dom där heller.. Så ett tips är att snvända brun utan sol istället , tänk när man inte har några pengar och är helt rynkig .. nejnej !



'GOOOOOODMORGON

´Fy borde vara olagligt att gå upp innan 9 på morgonen . Är jätte trött och irriterad måste sminka mig och platta håret nu , sedan blir det skolan . Efter skolan är det träning sen plugg hela kvällen ! Igår solade jag igen med Lina och jag har brännt hela kroppen .. Tuttarna gör det ondast ska ni veta ! /n,♥kisss

Karin vi kör på det här (;


tiK toK

Heeelubabys .. Just nu sitter jag och försöker läsa lite so men det går inte så bra för datorn plingar hela tiden av att folk skriver .. Men men sånt är livet ! Och jag blev enormt taggad till helgen när jag blev bjuden till gävle .. Ska bli super kul att få leva runt lite där också . Lagt ner det där med mina Lucasor . Finns bara en i mina ögon just nu , får se om de blir något mys i helgen . Kan alltid hoppas ! Nu ska jag platta håret och fixa lite saker tills imorgon natttttti ! / N ,♥puss


BIIIIIO

Ska ner och käka på viking nu ! sedan blir det bio med älsklingarna !


Fuck blogg.se

Allt jafg har skrivit är ju borta ! åååååååååh orkar inte skriva mer .. hejdå

GIVE MY YOUR LOVE

Hejbloggen och förlåt Jocke för jag inte gjorde något inlägg som du ville (: men nu sitter jag här i sängen och är jätte sen till skolan .. Somna aldrig igår ! Ikväll blir det bio med tjejerna ture jocke och några . Mysmys , Men nu måste jag springa ut till bilen ! en sak .. Så jävla omoget och tror du vet vem du är !!


<3

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you


Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me



James Blunt – Goodbye My Lover


PPPPPPPPULKA !

Hejhoppbloggen !
Nyss varit och åkt lite pulka med mina käraste vänner ! Aja ska berätta lite om min dag hade jag tänkt . Dagen började med att jag sov över 15 min så åkte ditt till skolan , på men mjukis brallorna som jag har börjat dissa. Aja hade kemi gick super bra sen rulla dagen på , följde med och köptte till Jane och Emma sedan gick jag och solade =) . Kom hem tog ut pollen och trimmade ! Gick super bra men jätte stark , imorgon är det hoppträning inne på GRS , jätte taggad ! Aja efter de tog jag en snabb dusch sminkade mig och plattade håret sen vart det in och kolla på realgymnasiet ! Jätte mysigt .. Funderar på att gå de men man vet aldrig ska gå till Rita på måndag behöver prata lite sen välja ..


Efter jag hade varit där drog jag och mamma till ica köpte korv , korvbröd , bulla och dricka sen begav jag min av till pulka backen ! Jätte mysigt med Anna Emma och Karin . När jag kliver ur bilen ser jag 3 mongos som står där och själv klart va det Isak Patrick och Jacke ! Isak åt upp mina bullar och Patrick hade sån där skit på elden så det spruta över allt ! Jadu efter ett tag stack dom och vi va kvar och mös ett bra tag ! Kom precis hem ska hoppa in i duschen om jag orkar .♥


Livet är inte lätt nå mer...

Isak Strand – Pick Me Up


Just nu blev det jobbiga känslor igen .. Trodde jag skulle leva livet och ta dagen som den kommer men nu kom det ännu ett problem igen , och det är inget jag tänker skriva ut . Hoppas allt med det löser sig ! Rätt sliten efter en kort natt ... Måste till lägga att det är svårt att sova när man sover med någon annan !

Aja idag va det en ganska skön dag i skolan , måste plugga på nu så jag kan gå i gävle med mina giirls ! Har varit ner och solat , vart inte så brun men ska sola varannan dag nu fram till sommare men ska även börja imorgon men varannan dag för jag måste få upp brännan lite så det blir 2 dagar i rad nu . Vill även vara fin tills helgen kommer .. Vet ju vad den kommer bjuda på ! Hoppas jag inte sabbar det bara =) Imorgon blir det gym och sola efter skolan sedan in till gävle för att kolla på REAL .. ;) Hittat min lilla Lucas .. Fast man vet aldrig om han är så snäll , vem vet (; hoppas på de , ha det bra pööss !


ÄLSKAR DETTA LIV !

åååååååååh ! kännt mig nere ett tag nu men vafan , han är väl 1 av 1000 ?
Singel livet är inte så dumt som man tror ;) loveit ! Nu ska jag till skolan sen gym och efter de träning
ps.. du är sngg baby♥

Världens snyggaste kille

Ligger i sängen och myser till PH efter de blir det OTH tittande !


killarkillar

Förstår mig inte på er ? Vill ha en liten Lucas så skulle allt vara prefekt , en kille som är söt och snäll ! Inte snygg för då faller även massa andra för han ! Vill ha någon som ingen vet om , Daniel va en sådan kille som man önskat sig men ilängden blir det tråkigt också . Så varför ens vara kär? Det blir ändå skit i slutet !

IDROTTSGALAN

Kollar idrottsgalan och svettas som en häst !

LEVER LIVET !

Idag började jag 8:00 och slutade 15;30 .. Jobbig skoldag , efterskolan sprang Emma med mig till um sedan vidare till gymmet , gymmade med Palle i 45 min ungefär . Sedan fick jag skjuts hem av Petter ! Har nyss varit ute och trimmat med hästen , på torsdag blir det första hopp träningen inne på GRS .. Mycket roligt ! Ska lägga ner allt skit och gå in för det här , känns som jag har slösat 11 år på någon eller något annat ! Men vill man något här i livet måste man ta tag i de !

Ture klippte Cimon frillan , LLLoveeeeeeeeeeeeeeit ! Fast har inte sätt det än man kan tänka mig att han ser lika söt ut som vanligt ! I helgen hoppas jag på bio , fest och hockey . Den måste gå som planerat , några som ska med på bioo ?=)

Nu ska jag göra nudlar sedan blir det dusch och platta håret . Om någon har sätt min rosa kamerea så kan ni gärna säga till .. Får försöka fixa en ny kamera nu .




LÖSENORD

Just varför jag har lösenord är för att just nu har jag inte lagt ut några inlägg men nu kommer bloggen tillbaka igen .
Nu ska jag kolla på JohanFalk med mammsen ! i love you mammi ♥

En bild från dagen jag va ute hos pollen ! Ridkläderna på !

smink / kläder

Har nyssplattat håret och minkat mig men utan maskara ska göra mina ögonbryn och ögonfransar idag ! Sedan har jag svarta leggjeans på mig från bikbok med dragkedjor där nere och en kvar garidgan + linne från gina och en tjock tröja från bikbik :) ha det bra idag allihopa ! :) <3

ont

Det gör jätte ont att tänka på de här sättet men skiter i allt och går vidare =)

Inga..

Inga tårar än . Det man inte dör av blir man bara starkare av .., Du som sa det till mig har hjälpt mig jätte mycket . Varför ska jag vara ledsen över någon som inte älskar mig elller bryr sig om mig? Om en månad kommer jag sitta och skratta åt alla mina inlägg för dom handlar bara om Daniel haha nej nu ska det bli slut på de , jag älskar han men kommer ändå aldrig gå tillbaka till ett liv med han igen så försöker vänja mig vid de här ! :D

Jag har de bra !

Leva livet =) aja vart en till känslig kväll , ska in till mammi och pappi !
sover nog där ! loooooooveviiititiit .
jag älskar mamma & pappa <3


kanske det rätta

Nu sitter jag här igen helt nere pågrund av att inte Daniel älskar mig mer ..
Då kan han aldrig ha älskat mig heller men visst okej det sårar mig inte så mycket bara det är att jag trodde jag hade kommit över de där . SLuta tänka på han och både igår och idag kändes det som att jag levde. Men glömde bort att jag har haft en underbar pojkvän så om någon tror att han är en idiot eller något så nej . Och jag skriver det här för dig Daniel .. Du har tagit det här dåligt jag har skrivit på bloggen och jag ber omursäkt . Men allt de här mellan oss har gjort mig till en helt annan person .. Jag kan bara ha roligt och tänka på annat för en gångs skull och jag älskar det men jag är inte glad med dig och det gör mig irriterad , nu har du makten igen nu känner du att jag faller för dig men det gör jag inte vill du ha tillbaka mig skulle jag inte kunna gå tillbaka nu . Vi låter framtiden bestämma allt ! Och just nu så känns det lite lungt .. Iallfall när du är sur på mig när vi är glada på varandra gör det ingenting då är jag glad men är vi sur på varandra går det inte att få dig glad igen så Daniel jag hoppas du kan förlåta mig , vet att du säger att det bara är jag som har varit dum i vårat förhållande och skit men tänk även på de du har sagt så jämnar det ut sig .

Just nu känner jag bara för att finna en ny eller finna tillbaka till det gammla och finna tillbaka till det gammla går tyvärr inte när man inte är välkommen mera , men hitta ny går och de tänker jag tyvärr inte göra . För jag erkänner att jag intehar kommit över Daniel och jag vet att han inte har kommit över mig heller även fast han säger att han inte ens älskar mig . Förstår inte varför vi töntar oss så här men varken han eller jag vill riktigt inte de här mer , båda är riktigt trötta på de . Men som jag fått lära mig ,.. Om man en gång älskat någon går det inte att hata den ! Och jag tror det stämmer . Jag har älskat en person i mitt liv och jag hatar inte han, det går inte skulle heldre välja de just nu så jag kunde få må bra men så är de ! förlåt Daniel

Skolan Gym Viking

HElly bloggen .
Idag blev det skolan som jag verkligen inte trodde , va så trött igår efter alla OTH avsnitt . Men somsagt va jag i skolan hände inte så mycket sedan gymmade jag med Fredrik . Efter typ en timme orkade jag inge mer så vi gick till viking och käkade sallad mumms ! Efter de inväntade vi mammsen som kom och hämtade oss , nu är vi home . Får se om jag ska gå och möta "hemlige" vid vägen och gå en stud men får se om jag orkar de , måste duscha och kolla på LUCAS(oth) .. ;) Aja på lördag blir det snaggning på Marcus , ska blir grymt roligt att snagga han . Åker nog dit (kungsgården) först sedan drar vi till tidningscupen !

 Blir nog tidningscupen imorgon också om det nu inte blir fest vilket jag inte vet ! Typ tappat bort kamerna .. huhu min fina rosa kamera , :( Aja lär nog försöka fixa en ny. Imorgon ska jag vaxa och färga ögonbrynen , bilr bruna ögonbryn nu icke svarta . Fått hört att de är icke snyggt så provar något nytt ! Jobbigaste med dagen va att jag käkade -.- Jag som bara skulle dricka vatten få bli dubbel straff nu ! Det ska nog fixa sig ! aja pusssss


Inatt..

Inatt hade jag en konstig dröm .. Min käraste pojkar va här och jag fick bara peka ut en , och det valet va jag ganska självsäker på och massa sedan sov han med mig som han inte gjort på ett riktigt bra tag . Jätte mysigt och en annan sak var att jag har sovit med killen förut ;) undra vem jag valde haha ! aja slut på drömmen pappa kom in och väckte mig ! Kändes som jag saknade att sova med någon i går kväll så kommer den där drömme :o .. Vart lite rädd men eftersom karln som jag valde är så himlans snygg så vare ingen dröm ;D Skit samma de har inget med mig att göra bara min drööm ,nu har jag precis;

 sminkat mig
 plattat håret
Jag har ett par jeans från peak
Ett soft linne från BikBok
Och en kofta från något norskt märke

Aja kommer nog bilder från mina outfits senare men blogg.se f*ckar när jag ska lägga ut bilder :o En annan sak -.- idag är det mitt straff bara vatten ...aja skolan nu pusssssssspåer !

-

bilden kan tala för sig själv..


ny mobil

Fick ny mobil av pappsen idag , iphone med 32gb (Y)
tappade min andra ..

svar .

jennifer om maaaaaaaat !:
wtf, seriöst nicole? why?!

Jennifer jag ska förklara .
Jag klarar inte av att ens äta . Känner mig jätte fet och efter Daniel sa det där till mig i åre så tänker jag verkligen inte de . Blivit sårad många gånger och nu orkar jag inge mer skiter totalt i den där killen , finns ingen kille i mitt hjärta mer och jag orkar inte äta . Inte ens hungrig när jag tänker på dom saker som har kommit ut uur alla fina munnar. När jag åt här om dagen stoppade jag fingrarna i halsen det erkänner jag men de va ingen bra lösninge för jag hatar att spy , så kan lika gära sluta äta istället . Jag ska visa för alla att man kan inte kalla människor dumma saker hela tiden . Visst jag har sagt mycket och tyvärr så ångrar jag det men jag har bättrat mig det står i "DANIEL INLÄGGET" .


Kärlek ? jag har nog aldrig uppleft riktigt kärlek ? eller jag kanske har de men inte det morsattakönet tioll ig iallafall . Så som vissa personer ser det här nu så peckar jag ut Daniel men det gör jag verkligen inte för han vill inte ha mig mer de har han erkännt och finns inget jag kan göra en att radera han och det har jag gjort . Aldrig mer vi aldrig mer du och jag , känns riktigt bra för mig . Min pojkvän som ska bli min nästa vet jag precis hur den ska vara , underbar snäll älska mig för den jag är inte om jag är tjock ful med vissa kläder och smink .. Såna "fjortis" killar orkar jag inte med och det är dags att vakna nu grabbar ! Klart man vill ha stil på den man är tillsammans med men alla har något fint med sin stil . Jag tyckte inte om min förra pojkvänns stil jätte mycket men jag trodde verkligen att jag älskade han och älskar man någon spelar det ingen roll . Men hade ändå fel om kärleken där .

Kan ju säga att jag ska ha en kille som lucas ..

maaaaaaaat !

Suger åt lite grönsaker och ett bröd hemma hos karin ..
sen käkat en hård macka hemma
och LITE godis hemma hos kusinen
Jag som inte skulle äta något mer än
hårdmacka ! Fyfy nu blir det straff med bara vatten imorgon !


ISHOCKEEEEY

Idag började dagen bra .. Vaknade i tid för en gångs skull , gickupp halv 8 och började 20 över så hade god tid att platta håret sminka mig välja kläder osv. När jag kom till skolan så började vi med kemi , jag tycker det är ganska roligt ändå och det rullar på bra . Gör olika saker hela tiden inte bara samma om och om igen , sedan hade vi so ganska slappt gjorde några frågor men skulle varit klar med alla men det tar ett tag för Carina ska alltid prata i flera timmar ... Sedan hade vi engelska och vi kolla på OTH , skit bra ! Är ju kär i Lucas så ..

Efter det gick jag och my friend Gustav till JV för att åka skrillor ..Gick sådär då , ska ta ina skriller nästa gång så man kan åka på grabbarna ;) Tog ner Dennis iallafall , han gjorde en riktigt vurpa ! Sedan kom mormor och hämtade mig , vi prata om allt på den korta tiden , hon lämna även av mina och Daniels skidor här hemma så mamma får väl åka med Daniels skiss på fredag!

Fjortis&ser ut som jag har stor näsa :o jag har typ minsta !

Ett foto på snygga mig .. PAXADE även hjälmen .. haha !

18.....

När jag fylle 18år kan jag lova att jag och Karin ska tattuera oss , min ska bli så som megan fox har och Karin ska göra ett hjärta på foten


ÄLSKLINGARNA =)

Sådärjah ! Nu har jag gjort klart allt med hästen skulle ner och gymma men bilr att åka till mina gullitussar istället hörs senare ! .

Träning ..


Han tyvärr bara kolla ett för nu ska jag ut på träning ... Ska bli roligt nästa vecka blir det träning inne på GRS i gävle och sedan blir det de 1 gång i veckan varje torsdag :) Roligt ska det blir ! Ska ut i snön och rida nu .
Kommer bild på ig outfit senare också ! =) pusssss

PARRRRRRRRADISEEEET

Kollar på PH avsnitten som jag inte sätt ännu ..

staaaaaaaaark

Klockan är mycket jag ska sova .
Men det var några som hade bombat mig på msn även mitt ex .. Och där stälde han frågorna jag skrev i mitt tidigare inlägg och jag förklarade att det verkligen var så och det känns så skönt att kunna prata med någon och att den kanske inser lite att det är så .. Iallafall är det bra att vi inte bråkar men ska låta han vara nu vill han något så finns jag inge mer . Mitt hjärta är tillbaka i mig igen och vill någon köpa så är det dyrt ! haha;) .. Känner mig lycklig med mitt hjärta igen jippi ! Nya äventyr väntar . Börjar med häst träningen igen nu och ska börja träna inne i gävle och se om de ger någon lösning och börja träna mer ..Så nu ska ni få se mycket hästar i bloggen fram över !

 Nattti nu ska jag smsa med herr hemlig ..Kan man säga herr? Iallafall för jag är bara 15 det är ju en ganska stor skillnad .. Aja godnatt


DANIEL

Just nu sitter jag och kolla på gammla bilder från i sommras . Raderar dom även , jätte roligt att kolla på ! Kunna slappna av så mycket när jag va med han , kunna gå runt som jag ville och ha det allmänt bra men just nu känns det som att jag bryr mig mer typ smink / kläder och typ hur tjock jag är . Han tyckte väl också de men han tyckte om mig ändå och de gillar jag men nu ska jag bort med de där tjocka och fram med tittsen så löser det sig ;) .

Men typ som alla sa "ååh jag måste sminka mig" , jag har aldrig tänkt så när jag har pojkvän , jag har kännt att jag har någon som älskar mig och inte bryr sig hur jag ser ut . Jag gick i mjukisbyxor hela tiden och brydde mig verkligen inte, kunde äta vad jag viille för jag brydde mig  inte .

just nu ;
äter inget
går inte utan smink
går inte i mjukisar
är snäll mot mor/far
svär inget
slutat röka
snäll mot alla

Precis som du ville ha mig och här är jag . Älskar de älskar att vara med vännerna och bara ha roligt och må bra ! Tack för du hjälpte nmig hit , det behövdes bara en knuff !

Glömde en låt..

The Kooks – Naïve

Glömde en känsla sen sommras .
En låt som också väcker såna där fula känslor ..

någon som saknar mig..

] MarcusEriksson .´ säger:
du är störd
du har inte skrivit nånting
Nicole sa (20:33):
men inte haft något batteri:(
Nicole säger:
im sorrrrrrrry
] MarcusEriksson .´ säger:
på 70000 dagar?
Nicole säger:
på hela dagen .
] MarcusEriksson .´ säger:
igår ?

Här har vi en som märker att jag inte har haft mobilen med mig iallafall . Som sagt har jag inte svarat under hela dagen på gund av batteriet !


Snyggakillar

Inte sätt många snygga killar på länge . Kanske för att jag bor i sandviken ? hum det är nog det bästa svaret , men finns ingen i gävle hofors valbo eller någonstans nära heller . En kille med fin näsa ögon läppar och är solbrännd är något man letar efter , Viktor eller Khrille är nog dom man ska ta efter .. Själv tycker jag mer om Viktors stil för han ser längre och gulligare ut . Något med killar som är snygg eller vet att dom är snygga är så kaxiga och tar en person direkt från utsidan och sådant gillar vi inte , många tjejer gör det också . Men även snygga och fula har en bra insida och hitta en snygg kille med bra insida är riktigt svår , jag har aldrig gjort det och tror aldrig att jag kommer det heller.

För att få någon snygg måste man vara snygg också .. Tycker nästan alla men egentligen så är det inte så , går man på insidan finner man mer kärlek och bättre kärlek fast som sagt även fast jag har gått på insidan håller de inte om man inte är den gulliga lilla tjejen hela tiden och det klarar man inte i llängden . Och träffas man hela tiden så blir man trött och säger saker man inte borde . Måste börja tänka om sluta leta efter ny , bara leva vidare livet


Khrille och Viktor för 1 år sedan

My life be like Ooh Aah!


FESTEN..

Jag va ju på fest i lucces stuga .. Vi hade det jätte mysigt badade tunna och bastade , drack massa gött osv. Sedan blev det nog lite för mycket och dumma saker hände tyvärr . Hade ner Emmas kamera bakom bastun med dagen efter spikade dom upp den och den funkar galant . Tur va det iallfall , aja har inte laddat upp bilderna så komer några . Dagen efter så va jag ensam hemma så dom kom Ture Lucas Tobbe och Anna hit . Spelade GH och mös bara .Ture och Lucas sov här , kommer någon bild på dom också . pusssssss

Ture i bilen på väg till Lucasstuga !

Vi , och ciggen kan vi ta bort jag röker inte .

Emma drar på sig byxorna

Jacke först sen kommer Lucas och Johanna

Linus och Lucas , söta ungar

frös som fan och "somnade" i Tures knä

Jacke och Robin .. Mycket pussandes/strulandes den kvällen !

Fina Lina som kom senare in på kvällen

Lucas Robin Ture Lina och Emma på bilden .Vi andra mådde nog inte så bra så vi kunde va med

Linus och Lucas



Bilderna på Ture Lucas sen dom sov här kommer upp en annan dag datorn har damp !


MUUUUUUUUSIK

DOM BÄSTA LÅTARNA JUST NU ;
Ron Pope – A Drop In The Ocean
Ulrik – En vanlig dag
Iyaz – Replay

Jätte bra låtar den första väcker minnerna får slutet av sommaren 08 och en vanlig dag gör mig så piss istället för att tänka på saker som ska bort i mitt huvud , den tredje är mest för jag skulle vilja göra om mitt liv igen eller spola tillbaka tiden och ändra på massa små saker som är konstigt i mitt liv ! Så dom låtarna är dom bästa just nu =)

12 01 10

Idag är det ingen vanlig dag för det är KARIN RENSTRÖMS födelsedag ;


Jag somna ju som sagt inne hos pappa och mamma igår, många andledningar varför . Kollat på ganska många gammla minnen på Farmor Emil och massa andra så lära visa henne dom så somna jag där inne .. Så himlans skönt ! Aja min dag har varit super skön .. Vakna vid 11 åkte till skolan så jag va där kvart i 1 hade ju hamkunskap vid halv 1 så då orkade jag gå i skolan iallafall .. Sedan drog jag med hem till Jennifer och vi fick en idee att baka en tårta till Karing eftersom hon fyller år men så fanns det inga ägg där hemma så det vart en chokladbollstårta till hennes istället . Vi överraskade henne och kom dit med den :) hoppas hon vart glad för den ! Sedan följde Jennifer med mig hem men åkte lika snabbt för hon skulle hem. Nu sitter jag här med musiken på högsta nivå !

Då var det roliga över och det onda börjar..

såååå jävla ont i huvudet . spåra som fan igår , hade ändå roligt i början men allt som hände ojoj.. Aja ska inte ens nämna de . Nu ska jag käka bakismat sedan hockeeeeeeeeeeey med Karin :D ps. sssötdue

fEST SOM fan

Ikväll bär jag ture emma och hanna av till lucas =) kommer bli en trevlig och mysig fest . Kommer få roligt för en gångs skull och deet är jag glad för. Du börjar flyga ut ur mitt huvud mer och mer känns väldigt bra och jag ber om ursäkt för jag har stört dig under våra månader . Aja det där är glömt nu , lever på nytt , nya möjligheter :D aaaaaja har ingen dator och det är lika bra hejdå allllllllllla =) . <3

Be happy and go on!

Måste glömma nu . Måste gå vidare

lite bilder när det var vi 09.


Jag älskar dig även fast det aldrig mer kommer bli vi och jag blir glad av att se på bilderna har 100000 till men orkar inge mer suttit i 3 timmar nu ... hoppas du känner lika imiss u ! saknar dig varje kväll dom mysigaste stunderna i mitt libv är när du har armarna runt mig och jag somnar .. iloveu daniel ! vill spola tillbaka så skulle du få se att jag kunde fixa allt mellan oss men just nu kan jag inte de.. men jag önskar mer än någonsin att jag fick en chans och jag ber varje dag för de ! iloveuloveuuuuu !

hatar dig ATM .

yes så är det .

spola tillbaka tack , eller nej tack . HUM

Jag vet att du älskar mig och det kommer du göra ett tag , det här kanske är bästa sättet för dig att få allt bort få slut på det hela . Men jag blir ledsen över det men som sagt inte en endaste tår idag ingen imorgon ingen i övermorgon heller ! Slut på att vara ledsen , mister man 1 finns det alltid 1000  till ! Så jag ser det här som att det var meningen att det skulle hända , det är nog inte meningen att det skulle vara vi , men jag kommer ha en liten tuff tid nu när man ska komma över någon .. Förra gången gick det inte precis snabbt men det var första gången jag var kär , nu är det andra så får hoppas det går snabbare . Raderat nummret men såklart kan jag det så jag är ändå och fingrar och skickar konstiga sms .. Men nu är det slut på de ska inte störa mer när du inte ens kan svara när jag ringer och ska be om ursäkt så lev ditt liv så kan jag försöka leva mitt. Hoppas på det bästa , imorgon blir det fest bada tunna och basta med boysen emma och fler =) Mysigt ;) ...Hoppas verkligen den kvällen blir lyckad , inte haft roligt på länge nu och jag kan behöva lite skoj med dricka i kroppen .
Och så är det ju min lilla Binge som inte är hemma , saknar han lite . Men blir nog en sväng dit på påsklovet ska hälsa på :D hihi. aja nu ska jag berätta lite av vad som hände idag . Åkte hem från lina vid  4-5 sen drog jag till Emma på en gång åt nudlar och hon skärde morötter det kommer en liten filmsnutt på henne sedan när jag lagt in allt från kameran . Vi gick till Anela tog en liten buse påvägen dit eller hon kom ut med några sedan sjöng vi singstar =) Nu kom jag hem och ska väl förbereda mig för skola imorgon .. JobbigtJobbigt måsta jag säga men längtar tills kvällen (; pussssssss♥

Emi and NUUUUDLAR

Åker hem till Emi och käkar nudlar med henne och snackar massssa skit=)

YES I LOVE yooou

Ja jag älskar Lina :D hihi .. Alltid roligt med dig vännen ! Tack för att du har tröstat mig och hjälpt mig igenom det här , nu är det leva livet ! , Allt är bara bra med mig vaknade vid 1- halv2 så ganska sent få se om jag kan sova ikväll huhu . Aja imorgon blir det nog chilla och små dricka tror jag får väl se =) ska in i duschen stax läägger in ett inlägg senare , ha det bra =) <3

e is here


Saknar sommaren 08 när jag kollar på den här bilden som togs hemma hos mig, Emma Ramic som skriver btw;) Försökt fixa hennes header så tänkte passa på att skriva lite får la se vad hon säger hähä! Och är det någon som är bra på designs, headers, färger osv. Kommentera hennes blogg och hjälp henne, för jag är inte till sån stor hjälp som ni ser haha.. Aja, läs bloggen varje dag iallfall, I know I will :) Love you Nicki!

vaken.

Vakna för ett litet tag sedan med Lina i sängen nyss varit ute i kyla och gjort vårat behov .. Men nu ska det blir slut med det här tönterierna . Vi va vaken ett bra tag i går , somna vid efter 4 tror jag och sov tills nu inte så bra när man börjar i skolan imorgon .. tråkigt med allt plugg usch ! Men ska börja ta tag i skolan nu , får mycket mer till att plugga nu också . Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer , ta det lugnt och förbereda sig för skolan . =)


leva livet

Just nu är det slut mellan mig och Daniel , det känns tråkigt men ändå ganska bra vi har haft det bra och jag har gjort det jag velat med han utom att hälsa på han i USA men så blir det inte . Jag tycker verkligen mitt liv rullar på bättre även fast jag har varit lite ledsen men det är dom stunderna jag tänker på honom men allt verkar ha lugnat ner sig . Men idag när jag träffade honom kom den där ledsen känslan tillbaka så jag tror det blir bäst så här .. Nu kommer det roliga stunder med vännerna och boys så lev livet , man lever bara 1 gång . skulle gärna ge bort den delen av mitt liv till Daniel men nu är det så här och det känns bra just nu och det är jätttte skönt . Jag hppas det fortsätter så här just nu älskar jag det =)

chocklad bollar mitt i natten !

Inatt så hade jag och Lina roooligt .. Jag va utklädd till tant med rött läppstift och lina rosa , sedan bakade vi chockladbollar och gick ut med det till Oliver Petter & Sebbe . Efter det gjorde vi lite bus ute ;) Sedan gick vi in ch bäddade upp för den bruttan som skulle sova här . Mysigt , vi vakna nyss och ska väl käka frukost nu . Mitt liv känns lite bättre redan !

gävle-sandviken-taxi-högbo

hejhopp
Efter jag hade gjort naglarna så stack jag och Karin hem till henne och duschade sedan skulle vi på bio med brudarna men vissa sket ju i de så det blev bara jag Lina Karin Hanna och Mathilda . Men när vi väl skulle kolla på bio så hade jag sätt Avatar och ville inte se den igen sen gick inte den bion jag och Lina ville se så vi sket i att gå . Jag och Lina gick på stan i gävle ett tag , köpte även ett bar stövlar .. Sedan käkade vi och fikade på M&B efter de sprang vi till bussen med Mathilda . När Lina och jag kom hem till henne chillade vi och spelade GH sedan vart det TAXI hem till mig . Nu sitter vi här som två muppar och har så roligt !
Dagens i-lands problem hålla ett äpple i handen så man inte kan blogga..

bloggenbloggen.

såjah ! nu ska jag börja blogg igen , men nu måste jag synda mig och sminka mig för jag ska åka och fixa naglarna =) pussss


RSS 2.0