...SÅ EREEE

SÅÅÅÅ EREEEE BITCHH !
Nu ligger jag i sängen och ska snart ta mig en dusch ! Efter duschen blir det kolla på AA och Riverside =] Sen ska jag ligga och vänta på att jag får ett telfn samtal får min älskling som kommer från Italien i natt ! JIPPI !


....GODMORGON BLOGGEN !

MorgonMorgon! Nu är jag jätte trött men vakna nyss .. Lite sovmorgon idag (;.. Nu ska jag plugga lite extra och sedan kan jag nog det mesta v provet ! hare bra puss !

....HOS LINA

Just nu sitter jag vid Linas dator medans hon duschar ! Jag Karin och Lina ska strax till valbo och shoppa lite .. Får se om jag hittar något =D


.... CITY LIPS

Jag köpte det här läppglanser som förstorar läpparna på 30 dagar . Det känns så ibland men nu har jag inte använt de på ett tag och det känns ! Det räcker jätte längen och det är jätte fint ! Jag har glans+rosa i min och den färger gillar jag verkligen , det är inte som Dessi och Paoows rosa utan svag rosa . Om ni vill ha ett fint läppglans och lite större läppar tycker jag ni ska lägga ner 599:- på ett läppglans ! Finns på kicks

..ORGENTERING

Hej bloggen , har nyss varit ute med skolan och orgenterat ...Inte så trevligt, man skulle springa själv men jag sprang med Ida och Emma ! Jippi IG haha ..Hittade iallafall 2st . Funderar om jag ska plugga lite nu sen blir det sjukhuset och efter det GYM ! Grymt roligt, sen ska jag hem och ta en snabbs dusch och sedan kanske in till valbo en snabbis är suger på dom här skorna. Finns ett par liknande på scorett : 

...NY FEST KLÄNNING

Nyss hämtat mitt packet från nelly.com ! Och jag är verkligen inte nöjd . Tyckte inte den va lika fin nu som det va på bilden där ... Men men sånt får man leva med ! Jag köpte den för 700kr någon som vill köpa den billigare?

Baksidan!
Framsidan!

...SKOLFOTORNA

Finns inte så mycket att säga om mig klass.. Tycker den är ganska störd och jobbig ibland , men samtidigt är den så jävla roligt ! Har sådant trevligt folk och alla är roliga och iriterade på varandra . Det som stör mig mest på i min klass är när vi ska jobba när alla stör och ska hålla på att härja ! När man är i skolan ska man jobba på lektioneerna så slipper men plugga som fan hemma . Man slipper sitta 2 veckor innan prov och RÅPLUGGA allt . Men vissa förstår inte de . Det här året går mycket bättre för mig , jag har lärt mig och fått in en rutin hur jag ska plugga . Jag har haft det jätte jobbigt i skolan och bara härjat som alla andra , och det är jätte jobbigt . Lika när vi hade prov , satt jag dagen före och pluggade som fan sen kunna men knappt få G på proven . Nu är jag stensäker på minst ett G i allt känns det som . Klarar det jag vill klara och nu kommer jag kunna upp nå VG i många ämnen ändå , iallafall vad mina lärarare tror för jag har visat jätte bra på proven och håller reda på mina saker i skolan. Jag är glad att jag har tagit tag i skolan men jag borde ha gjort de tidigare ! Pusspåer sötnosar i klassen ! Och för er som inte ser vem jag är så är det jag i mitten av alla som sitter ner =D

... SKILLNAD !

detta test gjordes den 13/10 - 09
oskuld? - nej
Någon gång haft sex med samma kön? - nej
Haft sex på offentlig toalett? - ja
Haft sex i duschen? - ja 
Kollat porrfilm? - ja
Haft sex i snön? - nej 
Haft trekant? - nej
När blev du av med din oskuld? - 14 ½  
Haft gruppsex? - nej
Drömt sexdrömmar? - alltid
Blivit påkommen när du haft sex? - nej
Haft sex i en bil? - nej
Sugit av någon? - jaa
Slickat någon? - nej 
Haft sex i någon annans säng? - jo 
Ångrat att du haft sex med någon? - ja 
Haft sex på stranden? - ne
Vem tog din oskuld? - kim 
Har/haft kk? - nej
Haft sex med någon annans flick/pojkvän? - tyvärr
Tänkt på någon annan när du haft sex? - haha  ja
Haft sex i någons förälders säng? - japp
Haft sex i sjö/hav/pool? - ja
Haft sex med någon kompis bror/syster? - tror inte de
Somnat under sex? - nejnej
Haft sex när det är folk i andra rummet? - inte i samma rum
Varit med någon som är över 5 år äldre än dig själv? - ja tyvärr
Varit med någon som är yngre än dig själv? - aldrig
detta test gjordes den 11/5 - 09
oskuld? - nej
Någon gång haft sex med samma kön? - nepp
Haft sex på offentlig toalett? - närå
Haft sex i duschen? - inte i duschen 
Kollat porrfilm? - inte själv ,
Haft sex i snön? - nej,  fy vad kallt 
Haft trekant? - haha , undra vem som fråga det här om dagen ;)? 2 kåtisarna , men nej
När blev du av med din oskuld? - 14  
Haft gruppsex? - Nej .
Drömt sexdrömmar? - klart jag har;;)
Blivit påkommen när du haft sex? - tror inte de...
Haft sex i en bil? - jadu ;)
Sugit av någon? - ja har ni aldrig hört talas om förspel?
Slickat någon? - nej tack
Haft sex i någon annans säng? - än min? så jaaa
Ångrat att du haft sex med någon? - joo kan jag lova
Haft sex på stranden? - nep 
Vem tog din oskuld? - kimpan 
Har/haft kk? - KK äre så äre
Haft sex med någon annans flick/pojkvän? - hoppas jag inte
Tänkt på någon annan när du haft sex? - jo det har hänt
Haft sex i någons förälders säng? - nej
Haft sex i sjö/hav/pool? - nääddå..
Haft sex med någon kompis bror/syster? - min sötnos halv bror
Somnat under sex? - nejdå
Haft sex när det är folk i andra rummet? - ja så äre..
Varit med någon som är över 5 år äldre än dig själv? - 5 eller 4 inte en aning ..
Varit med någon som är yngre än dig själv? - nej tack

...VILL VARA BRUN !!!


....VAD SKA MAN GÖRA? VAD SKA MAN SÄGA?

Man får inte uppmärksamhet av att strula med någon eller "leka" sig till att allt är bra när man mår skit . När något dåligt har hänt måste man försöka smälta de och ta det lugnt . Inte försöka dölja att man mår dåligt , då mår man bara sämre själv . Gått igenom precis samma sak som dig och jag vet att det är svårt . Det tog mig nästan 1år att komma över Emil och det va mest för han var min första kille som jag verkligen tyckte om . Felet jag gjorde var att dölja att jag mådde dåligt , just därför tog det jätte långt tid för mig att komma över han . Det hjälper inte att leta efter någon som ska ta hans plats i hjärtat de blir bara sämre . Och strula runt med lite killar hur som helst är ännu värre . Man ångrar sig så j*vla mycket av sånt strunt som inte borde ha hänt !

När du är ledsen har dom flesta tröstat dig och tycker synd om dig . Då ska du vara tacksam och ställa upp för dom också .. Inte göra saken sämre för dom . Du som alltid har varit den snälla tjejen som tar för sig och skäms inte så mycket . Vad har hänt med henne? Tycker bara att du ska tänka dig för även fast du är ledsen ! Vet hur du känner dig och jag vill inte att någon ska behöva må så dåligt . Hoppas det löser sig för dig !


...ibland undrar man

Jag vill byta namn .. Varför måste jag heta Nicole , varför får man inte välja ett namn själv ? Om jag själv fick välja skulle jag nog välja att heta något jätte vanligt . Känna sig som alla andra är inge roligt , men hur speciellt är Nicole då ? Tycker bara det låter konstigt och som ett om gjort namn . Inget jag gillar iallafall , kan man byta namn ?



...efter sol kommer regn och det håller jag med om


tårarna bara rinner



..BULLAR !!!

bakat med karin & jennifer . MUMMS !



.....SEGASTE




länge sedan .

var ett bra tag seda jag skrev i bloggen..
nu ska jag försöka uppdatera mer och mer, i allafall vad jag har tänkt mig. Sen i onsdags har jag varit ensam hemma , i onsdags kväll åkte jag hem till min pojkvän och sov där med han sen på torsdagen var jag med bästavännerna madde och jennifer. Vi var hemma hos mig och tog det lugnt ! oliver och sebastian var också här ,trevligt Vi lagade mat till alla oss och käkade , lite senare på kvällen kom andra bästavän hit Emma lindqvist hihi(: mös med henne medans sebbe oliver & patrick va ute och åkte bil . Jennifer och madde hade åkte hem
fredag = pojkvännen
lördag = tävling/pojkvännen
söndag = pojkvännen
+karin
+ jennifer
+ plugga !

RSS 2.0