rösta !

TRYCK HÄR
Aja rösta på veckans blogg ! Själv hade jag svårt att välja mellan Christopher eller Amir , efter som jag bara läser doms . Visste inte ens vems den andra va, men nu har jag kollat lite och kanske fortsätter att läsa Dennis blogg..
så här ligger tävling till nu ;
Dennis ;45%
Amir ; 40%
Christopher; 15%

alla små fjortisar kanske inte läser..just därför har inte Christopher några som röstar på han ! Innan tyckte jag han va "krillebooi" tönten som alla små fjortisar va kär i men tycker han har utväklat sig själv till en helt annan person . Är trevligare att läsa hans blogg nu !

Amirs blogg händer det mycket runt alla blonda fjortisar men han är skön och ganska rolig blogg ändå !

Dennis .. Varit inne på hans blogg 1 gång och han verkar vara modell eller något inte sådan stor koll ! men han har fin ansikte enligt mig . Gillar hur han skriver ändå!


omg .

Jag har inte haft något emot gummisnoddar runt benen men nu får det vara nog! Hur kan man gå med massa snoddar runt benen ? Hur kan man tycka det är snyggt ?Brydde mig inte om dom där ett tag , men nu har precis alla knäppa människor de på min skolan ! Förutom mina vänner då .. Aja tycker det ser för hemskt ut , förstår inte vad som är snyggt med de . Vill dom ha stuprörsbyxor ? Isf har jag ett råd KÖP ETT PAR ! Lär inte va specieellt bekvämt att ha 7 st om inte mer toffsar runt benen ? Dom som har as feta ben borde ha blodstopp.. Såg 95orna i dig i skolan , ojoj tycker verkligen det spårar nu ! Aldrig brytt mig förr eftersom jag aldrig sätt en människa gått med 1000 snoddar runt benen !
uscha

2.inlägget för dagen(Y)

STÄDNING!
Saknar våran städerska väldigt mycket ! Tycker hon ska komma tillbaka och städa mitt rum och stryka,vika och damma allt i hela mitt rum! ,Tycker alla är värld en bra städerska . Älskar att bo på hotell för när man kommer på kvällen efter så är det städat och ny bäddat så va det varje fredag för ett bra tag sedan här hemma  ! Medans nu får man göra allting själv .Fast det är pappa som brukar städa mitt rum . Han hatar när det är stökigt och jag får inte göra om eller flytta ut för ens jag visar att jag kan sköta de här .. Och det kommer ju aldrig gå att hålla alla kläder vikta i gaderoben eller ens ligga i gaderoben allt ligger ute på soffa just nu .. Och bara för jag är sjuk nu så kanske jag borde städa lite .. Hängt in alla mina stickade tröjor och kavajer och lite linnen i 1 gaderob men nu har jag 4 kvar och där måste jag vika in dom .. Så jobbigt ! Aja vflytta ut sånu j*vlar ska det bli ordning på det här fula gula/lila rummet . Rummet är förstort , jag vill ha ett litet mysigt rum ! Aja nu ska jag städa ! S¨å duktig som jag är !


ssssick

Hej bloggen nu va det ett tag sedan ! , Inte orkat blogga eller helt enkelt inte tänkt på bloggen på mycket men nu kommer det ett inlägg iaf . I måndags kom min älskade Daniel hem , jag var med min bästa vän Madde på köpis sedan åkte vi hem till henne och chillade .Sedan vid 9 åkte jjag hem till Daniel och jag fick äntligen träffa han ! Efter en hel vecka utan pussar mys & utan han . Jobbig må jag säga ! På morgonen gick JAG upp och daniel sov eftersom han hade sov morgon till 1 eller något sånt. FUSKIGT ! Aja jag åkte med Tommy(Danielspappi)till skolan , när jag kom dit va jag grymt trött må jag säga .. uscha ! Åkte hem vid lunch för Anna va ledsen så jag lära åka och trösta henne ! Sedan ååkte vi hem till mig och gick ut med hästarna sen duschade jag.  Efter de tog Anna bussen hem och jag åkte till Daniel men när jag kom dit ville han åka hem till mig . Huhu ! Så vi åkte hem hit och hyrde film och åt kött och pommes med mamma och pappa ! Efter vi hade käkat gick vi ut i vårat hus och kollade på film ! Sedan sov vi hela natten och Daniel hade sovmorgon till 1 igår och jag till 8 så jag orkade verkligen inte gå upp så jag låg kvar med Älsklingen och sov ett bra tag och sket i skolan. Sen åkte daniel till skolan och jag va hemma själv ett tag . Sedan efter Daniel hade varit i skolan så kom han hit på engång och mös med mig ett tag hihi. Sen kom tommy och hämtade Daniel för han skulle hem och plugga men han åkte och tränade ist !Hehe , på kvällen red jag Whinny det gick riktigt bra hon kändes mjuk ! aja det va mina dagar <3


TJAFFS;
Mistat 2 vänner på grund av skit snack . Icke bra ! Men nu finns det inget jag kan göra , för jag kan inte trolla de osagt heller och sedan kommer jag aldrig få dom att glömma de och det kan jag förstå ,. Och jag kna lova att jag bryr mig om er tjejer , Anna du har verkligen varit ett super tjej . Vi har varit vänner sen vi va jätte små och vi har aldrig bråkat så här eller vi bråkar väl inte nu , bråkar gör små barn. Men aja vill bara säga att jg älskar dig. Emma du är den perfekta tjejen som jag verkligen gillar du är så snäll och rolig . Aja men på grund av att jag har ändrat min "tanke" om dig och inte gillat dig mer är väl för jag har fått hörat massa av min bror och fått tröstat han för ni har bråkat och jag ska inte lägga mig i det där och nu förstår jag varför . Så jag har hemskt ledsen! Och varför jag har blivit sur är väl för jag bara får höra vad du har sagt och inte Ollan men man står nog alltid på sin brors sida så .. Aja ni ska veta att jag älskar er iallafall !


RSS 2.0