Lina-Gym-Solning

HEllu !
Igår kväll va inte stämningen bra för Nicole..Daniel åkte hem och jag åkte till Lina med tårarna i halsen . Lina duschade medans jag och hennes mamma höll på med julkulorna .Världens snällaste mamma ! Sedan när segot va klar stack vi i väg till gymet , där träffade vi Jennifer Karin och Mathilda =) mycker trevligt sen följde Jennifer med till Lina och käkade lussebullar en snabbis. Sedan spelade jag och Lina lite Gh efter det blev det sovdax !
Vi hade ställt klockan på kvart i 9 men när den ringde va Lina jätte trött och ville sova vidare så vi sov till kl 12 iställeet. Mycket skönt , sen vart det en snabb frukost ch efter det blev det gymmet en timme . Efter vi hade gymat hämtade jag mina saker hos Lina sedan stack jag med Jennifer till b-huset för att sola men det va så mycket folk så vi gick till super sol istället . När jag hade solat klart så fick jag skjuts av moster . Nu sitter jag här ska in i duschen sedan kommer Daniel hit .. Får se om vi kommer bättre överens idag .

LINA DEN FINA !

Klarade provet i matte ! Jag är duktigt , tycker jag iallfall ! Efterskolan åkte jag hem till min sjukling Lina .. Vi chillade ett tag sen vart de GH tunering i flera timmar . Nu är vi iallafall uppe på medium !Skit roligt , iloveu hannu <3 Nu sitter jag här i mjukisdressen och ska kolla på riverside , kollade på PH hos Lina , mina tårar rann kan jag säga ! , jag hatade andreas men dom va ju kär .. Hatar sånt där det får mina känslor att tänka tillbaka och då blir jag sur på mig själv . Aja nattti !

Hellllllllu

Nu bär det av till tråkiga skolan .. Det enda roliga är att man får träffa Jennifer Lina Emma och alla andra =D ! Ska ha matte perov idag , kommer nog gå sådär .. Inte pluggat mycket iallafall ! aja bjuder på en sängbild iallafall =)

LIVET

Nu blir det att börja om från 0 igen ! Heejja . Aja mycket saker som händer just nu orkar inte skriva exakt vad som händer men nu  . Snart ska jag nog hoppa ner i badet själv och försöka tänka så lite jag kan .Sen blir det mer film tittade och ikväll är det väl PH ? inte en aning hoppas det iallafall .Undra om man blir själv och titta eller om man får besök(; kan alltid hoppas !

Plugg

Jag bara pluggar och pluggar ! Har pluggat sen klockan 13:00 och nu är hon 14:50 .. Det är jätte mycket för mig iallafall .. Jag som inte ens brukar öppa böckerna när jag är hemma . Aja jätte glad att jag har suttit här och försökt så mycket som jag kan . Hoppas på ett fint resultat på fredag , på båda proven. Skrev nyss ett mess till min so lärare Carin . Jag förstår inte hur man ska göra på so:n , vi håller på med religon . Så tråkigt för jag skulle svara på alla frågor i boken och läsa dom sider hon sa men när jag har läst klart står de "tänk efter" på varje fråga och "vad tycker du" , kommer det bara sånna frågor på provet finns det ju inge rätt eller fel . Lite konstigt tycker jag . Men jag har gjort egna frågor nu så nu kan jag det mesta iallafall . Hoppas inte att det svartnar för ögonen som det gör varenda so prov..

Godmorgon

SjukSjukSjuk.. Legat och sovit tills klockan va 11 då vare bara upp och hoppa, nyss käkad donken med mmammi . Inte bra för magen må jag säga . Är fortfarande lika röd och har ont . Kommer säkerligen få hudcanser, Uscha ! Aja nu kl 1 ska jag börja plugga . Så jävla tråkigt heltsjukt ! Gjorde klar matten igår iallafall och det var skönt att bli av med det svåra. Ska plugga fysik och so hela dagen/kvällen om inte Daniel kommer hit med det tror jag inte =) Får se vad som händer. Måste iallafall gå på en promenix snart känns det som ! Vill inte bara ligga inne och rutna !

STEKT

Snacka om solbränd ! Kan inte ens ligga ner .. Aldrig mer sola för länge i solarium
Solade bara 20min brukar ta 30min . Förstår inte hur det kunna blir så här :( AJAJA

sick.

Känns inte bra att vara sjuk igen .. Jag vill inte missa mer i skolan! Mår inte riktigt bra ligger i sängen och har feber även jätte ont i min rygg men hoppas på att det går över snart . Idag har jag varit i skolan hade engelska prov och teknik provet men ska få göra mitt teknik prov på fredag så det är bara att börja plugga ! På engelskan hade vi uppsats , det var ganska svårt eftersom jag inte har så lätt för engelska. Jag valde att skriva om någon som betyder mycket för mig .Och det vart så klart Daniel, skrev att han brukar rida på min häst och att vi alltid gör roliga saker tillsammans . Skrev även att jag inte kom upp på vattenskidor.. Sedan skrev jag hur mycket jag älskade han och att han betyder mer än allt annat . Fick även ihop att vi skulle åka till åre , för det gör vi över nyår =)När jag kom hem började jag att plugga matte eftersom jag ligger efter ganska mycket i de . Men det gick bra förstod ganska bra ska höra med Magnus imorgon om jag räknar rätt.. Om jag nu åker till skolan imorgon ! Tog en macka med pappa och chillade , kollade Canada goose jacka men hittade inte riktigt den jag ville ha . Efter de pluggade jag so men det funkade inte så bra för frågorna är cp måste snacka med Carina . Jag snacka med Lina och vi kom fram till att vi skulle åka och sola jag tog en 20min och de va för mycket för min hud.. Är röd och har brännt rumpan :(. Efter vi hade solat gick vi hem till Lina och spelade GH , alltid lika roligt med Lina ..Kanske är för att jag alltid vinner .När vi hade spelat klart käkade vi pannkakor . MumsMums ! han inte mer än ner till GH igen så ringer pappa och säger att han typ är utanför . Skyndade mig på sakerna och åkte hem med pappa . Har legat här fram för datorn och lyssnat på britney .
JAG VILL HA SOMMAR NU!

tjooooobre

Fixar bloggen !
Nu ska jag försöka fixa en header och design till min blogg =)

RSS 2.0