tjenare

Nu sitter jag här ny duschad..
Idag hade vi endast en seriös lektion .. Helt sjuk , massa som va sjuka ! Ganska skönt hihi .. När jag kom hem från skolan va det raka vägen u ti stallet och fixa hästen , sedan var det träning . Det gick skit bra hihi ! Nu har jag precis kommit ut från duschen ska göra mig klar för att åka till Daniel sedan vidare in till gävle för bio ! Kommer ett inlägg imorgon också hejs !
saknar dig emi ! emi är i finland !..

julklänningen

Hittade en klänning i skylltfönstret som jag tyckte om och bestämde mig för att jag ska ha den på julafton ! JAg tyckte den va jätte söt och med lite fina smycken blir det ännu sötare =)

bloggblogg

hej bloggen =)
Idag har jag varit hos frissan och fixat till håret lite . Ska bli blondt ist för svart. Så började med blonda/ljusbruna slingor idag , ska väl färga det igen nästa månad ungefär . Klippte av en ganska bra bit känns det som =) SköntSkönt !
bild på mig från idag =)
Gammal bild eller någon veckan sen

Hooome

Kom just hem från Daniel !
Vi har haft det jätte mysigt med tändbrasa och ljus . Vi hade det så avslappnande så båda somna i en timme . när vi vakna låg vi bara och mösmösmös och myste hihi . Så skönt att ha dig vid min sida ♥ Önska att jag hade med mig sminket och grejerna så jag kunde sova där men tyvärr . Och Daniel började inte för ens vid 2 men skulle plugga och gymma innan skolan så . Nu ska jag in i en varm dusch =)

sick

Hej bloggen =)
Haft en riktigt jobbig natt , började spy vid 3 och slutade inte för ens kl ar 04:00 .. Idag ligger jag i sängen sjuk men är inte så sjuk bara hostarn som är dålig . Jag sov till kl 12:00 sen gick jag upp och gjorde pannkakor åt mig och mammi ! Mums , sen efter det kollade vi på filmen SPRÄNGRAREN .. Den filmen får mig alltid att tänka tillbka på när jag va liten . Första gången jag såg den där filmen va jag jätte rädd . Grinade på kvällen för jag inte kunde                                   sova. Hehe så rädd va jag ! Men nu tycker jag att den är riktigt bra
Ungefär vid kl 17:00 ska jag åka till Daniel och mysa lite med han medans mamma jobbar i trödje . Blir nog kvar där till halv 10 ..Varit utan han en natt och det känns tomt det känns tråkigt .. Kan inte slappna av och verkligen inte sova gott ! Att somna i hans famn är det bästa som finns . Jag drömmer jätte mycket när jag sover med Daniel speciellt om han och mig, jag tycker det är lite läskigt men kanske gör det för jag tänker på han så mycket !
Aja igår va jag och tjejorna och kollade på New moon , riktigt bra film måste jag säga ! Ett tips om ni inte ha sätt den skynda er att se den ! Så sjukt bra film , jag satt nästan och grina hela filmen men spela roll .. När filmen va slut gick vi och tog ut pengar för vi skulle åka buss och jag ringer Daniel och frågar när bussen går då sa han kl 9 så vi väntade en halv timme på bussen sedan när vi kollar på busstidstabellerna så går den inte för ens kl 10 . Ska nog inte be Daniel kolla buss åt mig nå mer ;) ..

Olle Daniel Efverström

Åkte och hämtade Daniel i lördags natt i gävle .. Ganska jobbigt skulle upp tidigt och träna men vad gör man inte för att få vara med den man älskar =) . Jag klev upp halv 8 och gick ut med hästen en halvtimme sen va det bara lasta in grejerna och åka till klubben och träna för Cissi ! Gick jätte bra på slutet , kommer nog bli super bra det här =) Kom hem vid halv 12 då jag gick in och väckte sötDaniel som låg och sov ...

Gjorde frukost åt han sen vidare till klubben för att knäppa kort inför tidningen . När vi kom hem va båda som 2 isbitar så vi tog ett varmt bad . mysmys ! Sedan åkte Daniel hem och jag har nyss varit på bio med tjejorna , riktigt bra film må jag säga ! Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och försöka slappna av så jag kan somna ..

Tyvärr har man inte en famn att somna ii inatt . Imorgon är det skola ska bli riktigt roligt ändå=) I helgen blir det bio med Daniel på fredag sen Magnus något med Daniels familj och sedan STOCKHOLM på söndag med Sanna ! ska bli en grymt rolig helg med trevligt folk ! =)


RSS 2.0